Altijd lekker warme voeten
met vloerisolatie via Essent

Wat goede vloerisolatie kan betekenen voor uw huis

Op sokken door het huis lopen was nog nooit zo comfortabel: de temperatuur van de vloer is merkbaar hoger doordat vocht en tocht geen vrij spel meer hebben.
Bovendien wordt uw energierekening na vloerisolatie een stuk lager.

Vloerisolatie : verlaag uw energierekening

Minder kosten

U bespaart gemiddeld zo’n 200 euro per jaar op uw energierekening.

terugverdientijd vloerisolatie rendement

Korte terugverdientijd

Binnen enkele jaren heeft u de investering al terugverdiend. Het rendement op uw investering in vloerisolatie is te vergelijken met een spaarrente van 7%. (bron:Milieu Centraal)

Waarde van uw huis stijgt door vloerisolatie

Waarde van uw huis stijgt

Vloerisolatie levert een beter energielabel op. Dat verhoogt de verkoopwaarde van uw huis.

Is vloerisolatie ook geschikt voor mijn huis?

 • Heeft u een kruipruimte onder de begane grond van uw huis?
 • Is uw huis gebouwd vóór 1995?
 • Of is de bestaande isolatie verouderd?

U kunt achterhalen of uw huis goede vloerisolatie heeft door in de kruipruimte te bekijken of er isolatiemateriaal onder de vloer is aangebracht. Twijfelt u, dan kan onze isolatiespecialist bij u thuis de staat van de isolatie opnemen. Dit onderzoek wordt gratis uitgevoerd wanneer u vrijblijvend een adviesgesprek aanvraagt.

vloerisolatie

Wanneer is vloerisolatie mogelijk?

Als uw huis is gebouwd vóór 1995 is er bij de bouw waarschijnlijk geen vloerisolatie aangebracht en kunnen we dit alsnog voor u doen. Is uw huis jonger, dan kan het nog steeds zijn dat u baat heeft bij (gedeeltelijke) na-isolatie. Als u niet weet of uw huis (goede) vloerisolatie heeft, kunt u dit achterhalen door in de kruipruimte te bekijken of er isolatiemateriaal onder de vloer is aangebracht. Onze isolatiespecialist kan dit gratis voor u onderzoeken wanneer u vrijblijvend een adviesgesprek aanvraagt.

Daarom vloerisolatie via Essent

Wij weten als geen ander hoe u kunt besparen op energie. Goede isolatie draagt daar aan bij.
Vloerisolatie van Essent betekent

 • Gratis vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis
 • Een offerte passend bij uw situatie
 • A-kwaliteitinstallatie door de beste specialisten

Met uw keuze voor Essent stapt u niet over naar een andere energieleverancier. Na de isolatiewerkzaamheden heeft u géén verdere verplichtingen.

Installatie door zorgvuldig geselecteerde specialisten

Essent werkt samen met Isoprofs en Nederland Isoleert, marktleiders in isolatie. Zij verzorgen de adviesgesprekken, brengen de offertes uit en voeren de isolatiewerkzaamheden uit. Onze servicepartners werken met de beste Europese materialen (SKG-IKOB gecertificeerd).

Isoprofs Nederland isoleert-


Veelgestelde vragen

Na het versturen van uw gegevens belt onze isolatie specialist u binnen 1 werkdag na uw aanvraag op. Onze isolatiepartners zijn Isoprofs en Nederland Isoleert. U kunt gebeld worden op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur.

De isolatiespecialist neemt graag de tijd voor u. Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten.

In een vrijblijvend adviesgesprek vertelt één van onze isolatiepartners meer over de voordelen van isolatie en uw mogelijkheden. Onze isolatiepartners zijn Isoprofs en Nederland Isoleert. Het adviesgesprek met de isolatie specialist verloopt als volgt:
 • Onze isolatie specialist belt u voor een afspraak bij u thuis. Samen kiezen jullie een moment waarop het u uitkomt.
 • De specialist geeft advies over welk soort isolatie past bij uw situatie en wensen.
 • U ontvangt offerte passend bij uw situatie.

Tijdens het geprek brengt de isolatie specialist uw wensen in kaart. Ook beoordeelt hij de huidige staat van de isolatie. Bovendien kunt u vragen stellen. Na afloop van het gesprek weet u:

 • Wat de eenmalige investering is en wat u jaarlijks bespaart
 • Hoe snel u de investering in isolatie terugverdiend
 • Dat de isolatie in 1 dag wordt aangebracht

De isolatie specialist geeft aan het einde van het gesprek een advies over de isolatie mogelijkheden van uw woning. Op basis van dit advies ontvangt u direct een offerte. U ziet dus duidelijk wat de kosten van de werkzaamheden zijn.

Als u de ingaat op de offerte, zal onze isolatie specialist binnen één week opnieuw telefonisch contact met u opnemen. Afhankelijk van de drukte kunnen de werkzaamheden al binnen één week plaatsvinden!

Een van onze isolatiepartners voert de werkzaamheden uit. Onze isolatiepartners zijn Isoprofs en Nederland Isoleert. De facturering en betaling loopt via de isolatiepartner. Zo heeft u één aanspreekpunt.