Over Essent

Energie van vandaag. Dat is stroom en gas leveren. Maar ook klanten helpen in de energietransitie om minder energie te verbruiken en zelf kleinschalig op te wekken. Wij willen niet wachten op een duurzame toekomst, maar nu al aan de slag.

Ontdek onze verhalen

Liz Ronnes is Journey Consultant

Verrassingen op de energierekening voorkomen

Zo duidelijk mogelijk naar de klant communiceren, transparant zijn en écht meedenken, dat vinden we belangrijk bij Essent. Ook als het gaat over het betalen van de energierekening. Liz Ronnes is Journey Consultant. Ze vertelt over hoe we dit aanpakken, zodat de energierekening geen verrassing meer is. 
Nena Soors Digital Content Specialist

Het belang van begrijpelijke communicatie in de energietransitie

Woorden zoals termijnbedrag, energietarief, flexibel contract, terugleververgoeding en salderen vliegen je om de oren als je een nieuwe energieleverancier zoekt. Maar wat als je moeite hebt met lezen en schrijven en deze woorden niet begrijpt?
Anthony Roes, Product Owner Essential Insights

Een toekomstbestendig fundament voor inzichten en innovatie

Essent wil haar klanten helpen de volgende stap in de energietransitie te zetten. Om van waarde te kunnen zijn voor klanten is kennis nodig; kennis van de markt, en van de klant.
Elisa Smook

De invloed van batterijopslag op de energierekening

Vorig jaar is één van de grootste batterijen in Nederland officieel in gebruik genomen door Essent. In het komende jaar komen er nog minstens twee grootschalige batterijen bij. Viola van Breemen is Head of Green & Origination. Ze vertelt meer over batterijopslag en de voordelen voor de consument.

Kom werken bij Essent

Energie beweegt ons allemaal

Wij maken het mogelijk voor iedereen om de volgende stap in energie te zetten. Dat kan alleen met Essenters. Teamspelers en doeners die Nederland een stukje duurzamer willen maken. Die kijken naar wat er nú kan. Vandaag. Om ons dichter te brengen bij morgen.