Over Essent

Energie van vandaag. Dat is stroom en gas leveren. Maar ook klanten helpen in de energietransitie om minder energie te verbruiken en zelf kleinschalig op te wekken. Wij willen niet wachten op een duurzame toekomst, maar nu al aan de slag.

Ontdek onze verhalen

Marjolein van Erken Calandt, Manager New Business & Partnerships

Verduurzamen zonder drempels

De energietransitie waarmaken. Dat doet Essent niet alleen. Want juist in partnerschap met andere organisaties kunnen we de transitie versnellen. Marjolein van Erken Calandt, Manager New Business & Partnerships legt uit hoe dit de drempel tot verduurzaming verkleint.
Maarten Moolhuysen en Elisa Smook

De veelbelovende wereld van groene duurzame waterstof

Groene waterstof, een 100% duurzame energiedrager, is het één van de oplossingen die ons door de energietransitie zal leiden? Essent ziet er toekomst in en zet de stap om zelf groene waterstof te gaan produceren.
Jan Frederiks

Duurzame stadslogistieke campus heeft de toekomst

Projectleider van Essent Energy Infrastructure Solutions (EIS), Jan Fredriks, legt uit waarom CLIC zo uniek is en hoe Essent hier gaat zorgen voor een duurzaam energiesysteem, met minimale belasting van het elektriciteitsnet.
Betaalbaarheid van de energierekening en de energietransitie volgens Essent

Word Essenter

Wij gaan. Jij ook?

Bij Essen zoeken we mensen die vooropgaan. Want we kunnen wel blijven praten over de duurzame toekomst, maar we kunnen beter beginnen. Wij gaan. Daarom zoeken we Essenters: ambitieuze, ondernemende teamspelers die samen willen presteren.