De servicepartners van Essent:

altijd bij je in de buurt

Essent servicepartners in heel Nederland

Essent helpt consumenten en organisaties graag om efficiënter om te gaan met energie. Bij ons kan iedereen in Nederland zijn eigen leefwereld beter maken. Samen met onze servicepartners geven we je graag tips en advies over de ongekende mogelijkheden van energie en hoe je energie bespaart. Onze servicepartners zitten verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een expert bij je in de buurt.

servicepartners kaart nederland

Waar kunnen we je mee helpen?

Bekijk onze vakgebieden:

Werken bij onze servicepartners?

Ga naar energiemonteurs.nl om alle actuele vacatures te bekijken.

Meer weten? Neem contact op met onze servicepartners

Mampaey

Mampaey

Mampaey is een installatiebedrijf met een focus op de randstad. Wij bieden onze diensten aan vanuit een hoofdvestiging in Dordrecht en een nevenvestiging in Haarlem. Als klimaatinstallateur beschikken wij over de mogelijkheid om alle klimaatbeheersingsinstallaties voor zowel de nieuwbouw- als renovatie- en vervangingsmarkt te ontwerpen, realiseren en te onderhouden. Onze missie is het leveren van comfort. De kernwaarden van Mampaey zijn “Sociaal, “Vakmanschap”, “Betrouwbaar” en “Samenwerking”.
 
Advies en informatie
Telefoon: 078-6522422
E-mail: informatie@mampaey.nl
Website: www.mampaey.nl
 
Storingen en onderhoud
Dordrecht, telefoon: 078-6522433
Haarlem, telefoon: 023-5319454
 
Bezoekadressen
Wieldrechtseweg 30
3316 BG Dordrecht
 
J.W. Lucasweg 4
2031BE Haarlem
 
Postadres
Wieldrechtseweg 30

Energiewacht

Energiewacht, Energiewacht Groep en Geas Energiewacht zijn samen verder gegaan als Energiewacht. Drie sterke bedrijven zijn samen één. Wij zijn Energiewacht. Energiewacht levert een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Verwarming, warm water, energiebesparing en energieopwekking zijn onze specialismen. Onze oorsprong ligt bij Service en Onderhoud van energietoestellen. Wij helpen bij jouw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door betrouwbaar en realistisch energie advies en het installeren van nieuwe producten zoals cv-ketelszonnepanelen,ventilatie, airco’s en warmtepompen. Wij zijn een totaalaanbieder van al je energie oplossingen. Alles op één vertrouwd adres. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna 900.000 particuliere en zakelijke klanten.

Informatie, advies en storing
Telefoon: 088-555 3000
Email: info@energiewacht.nl
Website: www.energiewacht.nl


Hoofdkantoor
Lippestraat 1
8028 PS Zwolle

Postadres
Postbus 388, 9400 AJ Assen
Antwoordnummer 200, 9400 VB Assen

 

Kemkens logo

Kemkens

Kemkens is de specialist op het gebied van warmte en comfort. U kunt bij hen terecht voor deskundig, merkonafhankelijk advies en de installatie van onder andere cv-ketels, hybride warmtepompen, zonnepanelen en ventilatie. Ook voor het onderhoud aan deze toestellen bent u bij Kemkens aan het juiste adres. Met een 24/7 storingsdienst is Kemkens dag en nacht bereikbaar om storingen snel op te lossen. 

Kemkens is gevestigd in Oss, Eindhoven, Bergen op Zoom, Werkendam, Oosterhout en Middelburg. Met een landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs en 600 monteurs, is Kemkens actief in de gehele regio van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland.

Advies en informatie nieuwe installatie
Telefoon: 088 – 5050300 optie 5. Ma t/m vrij bereikbaar tussen 8:00-16:30 uur.
E-mail: verkoop@kemkens.nl
Website: www.kemkens.nl

Storing en onderhoud
Telefoon: 088 - 5050330. 24/7 bereikbaar voor storingen
E-mail: klantenservice@kemkens.nl
Website: www.kemkens.nl/onderhoud/

Hoofdkantoor
Merwedestraat 58
5347 KW Oss

Postadres
Postbus 205
5340 AE Oss

Volta Limburg

Volta Limburg is totaalaanbieder van duurzame energieoplossingen. Bij Volta Limburg kan men rekenen op veilige, betrouwbare producten zoals cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, woningisolatie- en ventilatie. Niet voor niets geniet Volta Limburg het vertrouwen van 140.000 Limburgers. Volta Limburg streeft ernaar dat haar klanten zich prettig voelen in hun leef- en werkomgeving. Er wordt deskundig advies en de allerbeste service gegeven. Want het thuisgevoel gaat over meer dan temperatuur alleen. Volta Limburg, voelt altijd beter.

Advies en informatie
Telefoon: 088 027 8888
E-mail: klantenservice@voltalimburg.nl
Website: www.voltalimburg.nl

Storingen en onderhoud
Telefoon: 088 – 027 88 88

Bezoekadres  
Breinderveldweg 5
6365 CM Schinnen

Postadres
Postbus 3011
6160 GA Geleen

Volta Solar

Met meer dan tien jaar ervaring is Volta Solar één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Volta Solar is erkend Zonnekeur Installateur. Het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van zonnepaneleninstallaties is de kernactiviteit van het bedrijf. Tevens biedt Volta Solar via de webshop Bespaarbazaar.nl verschillende energiebesparende producten. Volta Solar is onderdeel van de landelijke groep van servicepartners van Essent. Volta Solar is het kenniscentrum op gebied van zonne-energie. Dit betekent dat Volta Solar alles regelt van inkoop en logistiek tot advies, planning en installatie. Wilt je weten hoeveel je kunt verdienen met zonne-energie? Via de online Dakcheck kun je snel en eenvoudig vrijblijvend advies opvragen. Volta Solar is trots op onze service-gerichte houding en persoonlijke aanpak.

Advies en informatie
Telefoon: 088-0237480
E-mail: zonnepanelen@voltasolar.nl
Website: www.voltasolar.nl


Bezoekadres
Eisterweg 6
6422 PN Heerlen

Postadres
Postbus 113
6400 AC Heerlen

EnergieWonen

EnergieWonen is een specialist op het gebied van zonnepanelen voor de particuliere markt. Met bijna 10 jaar ervaring en meer dan 15.000 geplaatste zonnepaneelsystemen behoort EnergieWonen tot de grootste spelers op de Nederlandse markt. EnergieWonen staat garant voor een persoonlijk advies, een eigen installatieservice en een uitstekende klantbeoordeling. Daarnaast beschikt EnergieWonen over het zonnekeurcertificaat en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

Advies en informatie
Telefoon: 088 – 55 66 770
E-mail: info@energiewonen.nl
Website: www.energiewonen.nl

Bezoekadres

Damsluisweg 48
1332 ED Almere

Postadres

Damsluisweg 50
1332 ED Almere

Nederland Isoleert logo

Nederland Isoleert

Nederland Isoleert is het grootste isolatiebedrijf in Nederland op de particuliere markt. Haar doelstelling is om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland geïsoleerd te hebben. Dit is belangrijk voor het milieu voor ieder gezin in Nederland, omdat de voordelen overduidelijk zijn. Nederland Isoleert opereert landelijk.

Advies en informatie
Telefoon: 0900-2407365
E-mail via: www.nederlandisoleert.nl/contact
Website: www.nederlandisoleert.nl

Bezoekadres

Lindeboomseweg 53
3825 AL Amersfoort

Cvtotaal

Cvtotaal is in 2004, als onderdeel van Installatie Techniek BV te Stiens, opgezet om klanten te bedienen op het gebied van Cv-ketels, radiatoren en meer installatie technische producten via de webshop. Mede dankzij 40 jaar ervaring in de branche en een hoge mate van automatisering en ontwikkeling, weet zowel de particuliere als de zakelijke markt dat Cvtotaal je eerste bestemming is voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en concurrerende prijzen. Naast het Thuiswinkelwaarborg, hebben 6200+ klanten Cvtotaal gemiddeld met een 9.4/10 gewaardeerd en is Cvtotaal in 2018 overgenomen door Essent NV dankzij de unieke manier van presteren. Bezoek CVtotaal.nl en laat je inspireren door de best geteste Cv-ketels, mooiste designradiatoren en duurzame oplossingen als vloerverwarming en warmtepompen.

Advies en informatie
E-mail: info@cvtotaal.nl
Website: www.cvtotaal.nl

Klimaatroute

Klimaatroute gelooft dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het! Door middel van de EnergieFitScan brengt Klimaatroute in kaart waar kansen liggen voor een onderneming, particulier of sportvereniging op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 heeft Klimaatroute al ruim 10.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk het korte filmpje of vraag direct kosteloos de EnergieFitScan aan.

Advies en informatie
Telefoon: 020-7009438
E-mail: info@klimaatroute.nl
Website: www.klimaatroute.nl

Bezoekadres

Nieuwe Hemweg 2
1013 BG, Amsterdam

Energiewacht West

Energiewacht West is op 1 juli 2019 ontstaan als dochteronderneming van Energiewacht in de provincie Groningen, en een aantal overnames in de regio Rotterdam. Energiewacht West heeft de lokale kennis, kunde en mentaliteit, maar ook een landelijke dekking én betrouwbare voorgeschiedenis. Sinds 1 juli 2020 is Energiewacht West een zelfstandig servicepartner van Essent in de regio West-Nederland.

Advies en informatie
Telefoon: 088 – 555 3250
E-mail via: www.energiewachtwest.nl/contact
Website:  www.energiewachtwest.nl

Bezoekadres

Vareseweg 31-39
3047 AT Rotterdam

Energie Inspectie

Energie Inspectie is een jong en dynamisch adviesbureau met een uitgebreid product portfolio op het gebied van duurzame energie. Energie Inspectie helpt de particuliere en zakelijke markt met verduurzamingsadvies voor woningen en utiliteitsbouw, waaronder kantoren, scholen, ziekenhuizen en overige bedrijfspanden. Energie Inspectie is innovatief. Zo werkt het adviesbureau met een unieke opname methodiek voor de inspectie van een woning. Energie Inspectie ondersteunt en begeleidt in het gehele traject van energieverduurzaming, van een nieuwbouwplan tot de realisatie van het leggen van zonnepanelen en de aanvraag van energiebesparende subsidies.

Advies en informatie
Telefoon: 088 – 4242 900
E-mail: info@energieinspectie.nl
Website:  www.energieinspectie.nl

Bezoekadres
Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden

Solar Concept

Solar Concept

Solar Concept zijn échte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds 2011 mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies. Met meer dan 30.000 klanten die ons beoordelen met een 8.9 werken we hard aan onze missie; energie voor iedereen. 

Dat betekent dat we ons continu blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra zetten en altijd gaan voor de beste oplossing! Voor jou betekent dat de beste balans tussen prijs en kwaliteit, advies, installatie en service. Een oplossing die specifiek bij je wensen, woon- en/of werksituatie past, een oplossing die je uiteindelijk het meeste rendement oplevert! Lees meer over onze werkwijze en check in deze video wat je van ons kunt verwachten.

Advies en informatie
Telefoon: 0486 – 831 400
E-mail algemeen: info@solarconcept.nl
E-mail advies: verkoop@solarconcept.nl
Website: www.solarconcept.nl

Bezoek- en postadres
Solar Concept
Bernestraat 1
5374 PE  Schaijk