De VerbruiksManager+ app

Makkelijk en snel je energiezaken regelen

Gratis Essent VerbruiksManager+ app

VerbruiksManager+ is de gratis app van Essent. Met de app regel je al je energiezaken, makkelijk en snel. Denk aan:

  • Aanpassen van je termijnbedrag, zodat dit goed is afgestemd op je energieverbruik
  • Inzicht in je verbruik én de teruglevering van je zonnepanelen
  • Je ziet al je gegevens en past ze makkelijk aan

Naar de App StoreNaar Google Play

Facturen bekijken in de app

Je hebt alles bij de hand

Blijf je graag op de hoogte van al je energiezaken? Download dan de VerbruiksManager+ app. Al je gegevens staan overzichtelijk bij elkaar. Bijvoorbeeld je persoonlijke gegevens, maar ook je jaarrekening of termijnbedrag. Daarnaast heb je een goed overzicht van facturen en betalingen. Alles rondom je energiecontract in één app. Handig! 
Je gegevens aanpassen in de app

Je regelt het zelf

In de VerbruiksManager+ app pas je gegevens makkelijk aan. Bijvoorbeeld je e-mailadres, rekeningnummer, betaalwijze of telefoonnummer. Wil je jouw termijnbedrag aanpassen of de afschrijfdatum wijzigen? Ook dat is zo gepiept.
Je verbruik inzien in de app

Inzicht in je verbruik

In de VerbruiksManager+ app zie je van dag tot dag, van maand tot maand en van jaar tot jaar wat je hebt verbruikt aan stroom en gas. Ook kun je de TermijnCheck doen. We berekenen dan voor je of je termijnbedrag nog aansluit op je verbruik. Is dat niet het geval, dan pas je je termijnbedrag gewoon in de app aan. Zo is je jaarrekening nooit meer een verrassing. En heb je zonnepanelen, dan zie je ook de teruglevering.

Heb je de app nog niet? Download ‘m snel!

Gebruik maken van de voordelen van de VerbruiksManager+ app? Download de app dan snel in de App Store of Play Store. Zo regel jij voortaan al je energiezaken met één app. Handig!

Naar de App StoreNaar Google Play

Veelgestelde vragen over de VerbruiksManager+ app
Zeker! De VerbruiksManager+ app is in zowel de Play Store als App Store gratis te downloaden.
Uiteraard, in de VerbruiksManager+ app gebruik je de functionaliteit TermijnCheck om te controleren of je termijnbedrag nog aansluit op je verbruik. Is dat niet het geval, dan pas je je termijnbedrag ook gewoon in de app aan.
Zeker! Je downloadt de app in de App Store voor iOS of Play Store voor Android.
Ja, dat klopt. De VerbruiksManager+ app kun je alleen gebruiken als je klant bent van Essent.
Natuurlijk. In Mijn Essent kun je met de functionaliteit VerbruiksManager checken of je termijnbedrag nog aansluit op je verbruik. En pas je ook meteen je termijnbedrag aan als dat nodig is. 
Ja, als je een slimme meter hebt staat er elke maand een Energierapport in de app. Daarnaast ontvang je het Energierapport ook maandelijks per post of per mail. Heb je net een nieuwe slimme meter, dan krijg je het eerste overzicht na een maand of twee. Heb je een traditionele meter, dan krijg je het Energierapport als bijlage bij je jaarrekening. Wil je geen Energierapport meer ontvangen? Dan meld je je hier af.

Staat je vraag er niet bij?

Bekijk de veelgestelde vragen over andere onderwerpen of stel ons je vraag.