Nieuws & Media | Essent

Energierekening zal jarenlang hoog blijvenopens in new window
De komende jaren zal onze energierekening hoog blijven en niet meer terugkeren naar het niveau van 2021. Tot die conclusie komt accountancybureau Berenschot. Dat deden ze in opdracht van de grootste Nederlandse energiemaatschappij Essent.
05
feb
2024
www.nporadio1.nl
Komende jaren grote verschillen tussen energierekeningen, waarschuwt Essentopens in new window
De komende jaren zullen de verschillen tussen energierekeningen van huishoudens groter worden. Tot die conclusie komt energiemaatschappij Essent op basis van een onderzoek naar de energierekening van 2035. De grootste energiemaatschappij van Nederland, met ruim 2 miljoen klanten, waarschuwt voor de gevolgen voor huishoudens die weinig te besteden hebben.
05
feb
2024
nos.nl
Huishoudens die niet verduurzamen houden tot 2035 een hoge energierekening opens in new window
Energieleverancier Essent waarschuwt voor een tweedeling tussen huishoudens wat betreft hun energierekening. Met zonnepanelen of een warmtepomp kun je je energiekosten beperken. Houd je een cv-ketel, dan blijft je rekening hoog.
05
feb
2024
www.nu.nl
Stadion Het Kasteel van oudste profclub Sparta gaat van gas afopens in new window
Het Kasteel, het stadion van de oudste voetbalprofclub van Nederland Sparta Rotterdam, gaat volledig van het gas af. Dat hebben de club en energiebedrijf Essent vrijdag bekendgemaakt. Om het stadion in de toekomst van energie te blijven voorzien, komen er onder meer ruim 1200 zonnepanelen op het dak.
02
feb
2024
www.rtlnieuws.nl
FD interview met CEO Resi Becker - 6 januari 2024opens in new window
De kosten van de vergroening lopen snel op, en iedereen moet eraan meebetalen. Niet eerlijk, vindt ceo Resi Becker van energiebedrijf Essent. ‘Het draagvlak komt onder druk te staan.’
06
jan
2024
fd.nl