Ons bedrijf

Essent ontstaat uit EDON en PNEM Mega Groep

Onze geschiedenis

Jarenlange ervaring

De jarenlange ervaring van Essent in de energiesector heeft ons veel gebracht. Daarom zijn we als geen ander in staat om vorm te geven aan de energietransitie. Samen met onze klanten. De energietransitie maakt onderdeel uit van onze geschiedenis én onze toekomst.
Resi Decker

Ons bestuur

Dagelijkse leiding van Essent

Resi Becker is sinds 1 februari 2022 Chief Executive Officer (CEO) van Essent. Zorgen dat energie betaalbaar blijft voor de klant en samen de energietransitie versnellen . Dát is waar zij zich voor inzet.
Logo Essent

Onze merken

Waar je ons van kent

Wij begrijpen dat elke klant andere behoeften heeft. Van aantrekkelijke energieprijzen tot energiebesparende producten en diensten om het energieverbruik te verlagen. Daarom zijn we als energiemaatschappij met meerdere merken actief in Nederland en België.
MVO bij Essent Onze maatschappelijke rol

MVO bij Essent

Onze maatschappelijke rol

Met ons talent voor energie dragen we ons steentje bij aan het Nederland van vandaag én morgen. Als grootste energiebedrijf van Nederland staan we midden in de maatschappij. Onze rol? Zorgen dat de energietransitie voor iedereen succesvol is.
Wat is De Groene Club |Essent

De Groene Club

KNVB en Essent gaan voor duurzaam

'De Groene Club' is een initiatief waarbij we sportverenigingen helpen met simpele en duurzame maatregelen om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verminderen.