Zonnepanelen hurenDirect besparen zónder investering vooraf

Daarom zonnepanelen huren via Essent

Zonnepanelen huren voor een vast maandbedrag

Een vast bedrag per maand

Je huurt zonnepanelen voor een vast bedrag per maand, zonder extra kosten. De installatie en verzekering is inbegrepen.

Zonnepanelen offerte

Tevreden? Koop de zonnepanelen over

Je kan de zonnepanelen op elk moment overkopen. Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen huren opzeggen per maand

Korte looptijd mogelijk 

De huur van de zonnepanelen is al opzegbaar na 1 jaar. Dit is uniek in Nederland. Je zit dus niet vast aan een lange looptijd.

Zonnepanelen huren via Essent?

Huur zonnepanelen via Essent

Je huurt de zonnepanelen voor een vast bedrag per maand. Wij zorgen ervoor dat je zonnepanelen goed en veilig werken. Zo heb je geen omkijken naar je zonnepanelen.

Wij zijn altijd dichtbij en bereikbaar

De levering en installatie van je zonnepanelen wordt verzorgd door onze vakkundige servicepartner Volta Solar. Volta Solar zorgt voor een snelle installatie van de zonnepanelen.

  • Binnen één dag geïnstalleerd
  • Servicepartner bij jou in de buurt
  • 25 jaar garantie op het rendement van de zonnepanelen
Zonnepanelen huren servicepartner
Volta Solar - Gespecialiseerd in zonne-energie -  Ruime kennis, meer dan 10 jaar ervaring - Gecertificeerd  Zonnekeur-installateur

Zo installeren we zonnepanelen:

Zonnepanelen huren via Essent?

Veelgestelde vragen over het huren van zonnepanelen

Ja, dat kan. Je hoeft hiervoor niet over te stappen.

Ja, dat is mogelijk. Je kan bellen met een adviseur op werkdagen tussen 8:30 en 16:30 uur op telefoonnummer 073 - 85 01 200. Samen bespreek je de mogelijkheden van energie besparen voor jouw woning.

Je kan de zonnepanelen huren zo lang als je wilt. Wil je de zonnepanelen kopen? Dat kan. Je kan de zonnepanelen op elk moment van ons overkopen. 

Wil je de zonnepanelen laten verwijderen? Dat kan ook. Je betaalt een demontagevergoeding van € 60,50 per zonnepaneel. Je kunt de huur van de zonnepanelen opzeggen na 1 jaar.

Wij bieden alleen de beste kwaliteit zonnepanelen aan. Ons zonnepaneel is volledig zwart en heeft een vermogen van 310 Wp, wat resulteert in een hoge opbrengst.

De nieuwe bewoner kan het huurcontract overnemen. Wil de nieuwe bewoner dit niet? Dan kun je het huurcontract opzeggen. We rekenen een demontagevergoeding van € 60,50 per zonnepaneel. 

Het is ook mogelijk om de zonnepanelen van ons over te kopen. Je verkoopt de woning in dat geval inclusief de zonnepanelen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Ja, dat kan. Je kan de zonnepanelen op elk moment kopen. Je betaalt dan de marktwaarde. Geïnteresseerd? We kunnen je een vrijblijvende offerte sturen.

De zonnepanelen passen op verschillende daken. Bijvoorbeeld op schuine of platte daken. We kunnen de zonnepanelen ook op het dak van de garage of schuur plaatsen. Het is dan belangrijk dat daar stroom aanwezig is. Heb je een bijzondere situatie? Vraag dan een adviesgesprek aan.

De zonnepanelen gaan gemiddeld 25 jaar mee. Bij het huren van zonnepanelen is het onderhoud inbegrepen.

Het huren van zonnepanelen is inclusief service en onderhoud. Dat betekent dat we de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten houden. Zien we dat het rendement terugloopt? Dan gaan we op zoek naar de oorzaak. De oorzaak kan bijvoorbeeld vuil op de zonnepanelen of het aantal zonuren in de maand zijn.