Zonnepanelen kopen

Bespaar flink op je energierekening

  • Hoge kwaliteit materialen
  • Btw-teruggave service
  • Product- en vermogensgarantie
  • Altijd bij jou in de buurt

Nieuw! Bespaartegoed voor korting op zonnepanelen

Voor jou als Thuisvoordeelklant

Doe je mee met Thuisvoordeel? Dan krijg je vanaf nu elk jaar bespaartegoed wat je kunt gebruiken bij de aanschaf van zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. Elk jaar groeit je tegoed met € 50, € 75 of € 100. Dit is afhankelijk van hoe lang je klant bent. Interesse in zonnepanelen? Gebruik je bespaartegoed en krijg korting op de aanschaf. Zo leg je de zonnepanelen extra voordelig op je dak én start je al snel met besparen op je energierekening.

Garantie op product en vermogen

Koop je zonnepanelen via Essent, dan ontvang je altijd een lange garantie op de zonnepanelen. Je krijgt namelijk tot wel 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormer én 25 jaar garantie op het vermogen van de zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je goed zit.
Onze experts vertellen je hier alles over.

Garantie op product en vermogen

Koop je zonnepanelen via Essent, dan krijg je tot wel 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormer én 25 jaar garantie op het vermogen van de zonnepanelen.
Btw-teruggave service bij aanschaf zonnepanelen

Btw-teruggave service

We helpen je met het terugvragen van de btw op zonnepanelen. Dit is een administratief werkje. Koop je zonnepanelen via Essent, dan kunnen wij de btw-teruggave voor je regelen.
Hoge kwaliteit zonnepanelen

Hoge kwaliteit materiaal en installatie

De kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen worden door onze professionele servicepartners op je dak geplaatst. Er is altijd een servicepartner bij jou in de buurt.

Benieuwd hoeveel jij bespaart met zonnepanelen?

Veelgestelde vragen

Goed om te weten over zonnepanelen

Btw terugvragen zonnepanelen

De overheid stimuleert zonnepanelen. Daarom mag je de btw op zonnepanelen terugvragen. Dit levert je een besparing op van 21%.

Zonnepanelen subsidie

Financiële regelingen en gemeentelijke subsidies maken zonnepanelen extra aantrekkelijk. Meer weten?

Wat is de salderingsregeling?

Leveren je zonnepanelen meer op dan de energie die je verbruikt? Dan kun je de energie terugleveren aan het elektriciteitsnet.

Altijd een servicepartner in de buurt

Essent werkt samen met lokale servicepartners: specialisten in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of isolatie. Zo ben je zeker van vakmanschap en professionaliteit. Onze servicepartners verzorgen de adviesgesprekken en offertes en voeren de werkzaamheden uit. Er is altijd een servicepartner bij je in de buurt.

Een servicepartner bij je in de buurt