Isolatie van je huis

Makkelijk besparen op je energierekening

  • Adviesgesprek bij je thuis
  • Vaak binnen 1 dag geïsoleerd
  • Professionele installatie
  • Hoge kwaliteit isolatiemateriaal

Nieuw! Bespaartegoed voor korting op isolatie

Voor jou als Thuisvoordeelklant

Doe je mee met Thuisvoordeel? Dan krijg je vanaf nu elk jaar bespaartegoed wat je kunt gebruiken bij de aanschaf van isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Elk jaar groeit je tegoed met € 50, € 75 of € 100. Dit is afhankelijk van hoe lang je klant bent. Interesse in isolatie? Gebruik je bespaartegoed en krijg korting op de aanschaf. Zo isoleer je jouw woning extra voordelig én start je al snel met besparen op je energierekening.
Bespaartegoed voor jou als Thuisvoordeelklant

Wel een geïsoleerd huis. Geen gedoe.

Isoleer je jouw huis van voor tot achter, dan kun je echt flink besparen op je energierekening. Toch zijn 3 van de 4 woningen in Nederland nog niet goed geïsoleerd (bron: Milieu Centraal). Dat vinden we jammer, want isolatie is zo geregeld. Want kies je voor isolatie via Essent dan doen we, samen met onze servicepartners, alles voor je. Van persoonlijk advies tot subsidieaanvraag en van de installatie tot het opvegen van het laatste beetje gruis. Onze gespecialiseerde servicepartners staan voor je klaar!

Benieuwd hoeveel jij bespaart met isolatie?

Isoleren van je huis

Veelgestelde vragen

Spouwmuurisolatie

Gemiddelde besparing per jaar: € 800*

Je spouwmuur isoleren, is echt zo gebeurd. Vaak al binnen 1 dag én het kost relatief weinig. Bovendien verdien je de kosten van spouwmuurisolatie binnen een paar jaar terug. Wat je meteen merkt: de isolatie van de spouwmuur zorgt voor een lagere energierekening en een prettig binnenklimaat.

Isoleren van het dak

Dakisolatie

Gemiddelde besparing per jaar: € 800*

Isoleer je je dak echt goed, dan voorkom je dat de warmte verloren gaat. Simpeler gezegd: dakisolatie zorgt ervoor dat je energierekening daalt. Een dak isoleren, dat doen onze specialisten vaak binnen 2 dagen. Zo geniet je al snel van je geïsoleerde woning.

Isoleren van de vloer

Vloerisolatie

Gemiddelde besparing per jaar: € 260*

Vloerisolatie houdt de kou uit de grond tegen. En dat zorgt ervoor dat je vloer veel warmer aanvoelt. Lekker, toch? En het aanbrengen van de vloerisolatie kun je gewoon aan onze specialisten overlaten. Zij regelen dat in de kruipruimte van je huis. In de meeste gevallen is het isoleren van de vloer binnen 1 dag klaar.

Altijd een servicepartner in de buurt

Essent werkt samen met lokale servicepartners: specialisten in energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen of isolatie. Zo ben je zeker van vakmanschap en professionaliteit. Onze servicepartners verzorgen de adviesgesprekken en offertes en voeren de werkzaamheden uit. Er is altijd een servicepartner bij je in de buurt.

Een servicepartner bij je in de buurt
* Gemiddelde besparingen met spouwmuurisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar na-isolatie spouw. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met dakisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie van een schuin dak, verwarmde zolder. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Gemiddelde besparingen met vloerisolatie zijn gebaseerd op een hoekwoning, met een HR-ketel, van geen isolatie naar goede isolatie. Gasprijs 100 cent per m3 (2022). De werkelijke besparingen hangen af van je stookgedrag. Bron: Milieu Centraal.