#goeievraag

Is mijn huis geschikt
voor zonnepanelen?

Kan ik zonnepanelen op mijn dak plaatsen?

Of je dak geschikt is voor zonnepanelen is van meerdere zaken afhankelijk. Bijvoorbeeld de ligging ten opzichte van de zon of de hellingshoek van het dak. Of de schaduw die op je dak valt door gebouwen of bomen in de omgeving.

We gaan graag voor je na of jij energie kan besparen met je eigen dak. Met de Zonnepanelencheck zie je in 1 minuut of je dak geschikt is voor zonnepanelen. √Čn je krijgt een indicatie van wat je dat kost en oplevert!

Je dak met zonnepanelen

Een dak op het zuiden zonder schaduw, dat is ideaal voor de opbrengst van zonnepanelen. Maar ook in veel andere gevallen bespaar je energie met je eigen dak!

We plaatsen zonnepanelen zowel op een plat als schuin dak. Op een plat dak plaatsen we ze in een hellingshoek. Doe de Zonnepanelencheck en zie snel wat zonnepanelen voor jou kunnen betekenen!

6. Img: logo-goeievraag - wit iso rendementbesparing 3

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
Goeie vraag!

Met de Zonnepanelencheck heb je snel een antwoord op je vraag. Binnen 1 minuut zie je of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarnaast geven we je een indicatie van wat je per jaar bespaart, hoeveel zonnepanelen op je dak passen en wat je investering is. Bespaar jij binnenkort ook energie met je eigen dak?


Doe de Zonnepanelencheck