logo_zvz.png

Zon van de Zaak aanbod

Voor alle medewerkers en hun Friends & Family is er nu een uniek aanbod voor zonnepanelen. Een heel scherp en aantrekkelijk aanbod. Kies je voor zonnepanelen via Essent, dan ontzorgen we je helemaal. We helpen je van oriëntatie tot en met installatie. Van zelf stroom opwekken ga je veel plezier en voordeel hebben. Om gebruik te maken van dit aanbod heb je uiteraard een (eigen) koopwoning nodig met een geschikt dak.

Ook voor Friends & Family

Naast dat je als medewerker van het Zon van de Zaak aanbod kunt profiteren, kunnen jouw vrienden of familieleden(Friends & Family) zich via jou aanmelden voor dit unieke aanbod. Zo kunnen ook bijvoorbeeld je (schoon)ouders, buren of goede vrienden profiteren van dit unieke aanbod. Vrienden en familieleden kunnen zich ook via deze website aanmelden. Dit doen zij onder vermelding van de eigen naam en contactgegevens en onder vermelding van het personeelsnummer van de bevriende medewerker.

Zon van de Zaak aanbod

Zowel voor medewerkers in vaste en tijdelijke dienst als voor medewerkers die op uitzendbasis en inhuur werkzaam zijn of waren.

 • 10% collectiviteitskorting op de standaard pakketprijzen
 • Tot maximaal € 500,- inzetten via je Flexible Benefits 1
 • Wij regelen de btw-teruggave voor je
 • Essent ontzorgt je: van oriëntatie tot installatie
 • Actie ook geldig voor vrienden en familie (Friends & Family)

 

Rekenvoorbeeld 10 Comfort zonnepanelen met SolarEdge omvormer en optimizers

Reguliere adviesprijs incl. btw € 5.422,-
10% collectiviteitskorting (-)1 € 542,-
Actieprijs Zon vd Zaak incl. btw € 4.880,-
Btw teruggave (incl. forfait) (-) 2 € 847,-
Inzet Flexible Benefits (-) 3 € 121,-
Netto investering Zon vd Zaak € 3.912,-


1 - Ben je in dienst bij Essent (vast of tijdelijk) dan kun je naast de 10% collectiviteitskorting ook nog vanuit je Flexible Benefits maximaal € 500,- uit het brutoloon inzetten. Dit levert, afhankelijk van je loonbelastingstarief, een netto voordeel op van ongeveer € 200,- . Let op: maak je al gebruik van korting op elektriciteits- en gasproducten dan kun je nog maximaal € 300,- inzetten (netto belastingvoordeel circa € 120,-).

2 - 21% btw, forfait € 60,-.

3 - Uitgaande van € 300,- inzet bruto loon en een loonbelastingstatief van 40,2%. Let op: Geldt alleen voor medewerkers in dienst van Essent (vast of tijdelijk).

Zonnepanelen op jouw dak in 6 stappen, heel eenvoudig!

icon_step_1.png

1. Bepaal of je woning geschikt is

icon_step_2.png

2. Kies het juiste zonnepaneel

(basis - comfort - premium)

icon_step_3.png

3. Meld je aan (vrijblijvend)

icon_step_4.png

4. Volta Solar stuurt je de definitieve offerte

icon_step_5.png

5. Volta Solar neemt telefonisch contact met je op

icon_step_6.png

6. Na de succesvolle installatie helpen we je ook met de btw-teruggave

Drie pakketten zonnepanelen om uit te kiezen

 

Soorten Zonnepanelen

 • Basis: goede kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs 
 • Comfort: onze meest verkochte zonnepanelen, mooi en efficiënt 
 • Premium: het nieuwste type zonnepanelen met de hoogste opbrengst

Basis

 • Optimale prijs-kwaliteitverhouding
 • Scherpst geprijsd
 • Donkerblauwe zonnecellen
Vermogen: 275 Wp
Opbrengst 10 panelen: 2.613 kWh
Netto investering na btw-teruggave: € 3.714,-

Premium

 • Hoogste vermogen
 • Nieuwste type zonnepanelen
 • Minder dakoppervlakte nodig
Vermogen: 330 Wp
Opbrengst 10 panelen: 3.040 kWh
Netto investering na btw-teruggave: € 5.195,-

Subsidies en financieringsmogelijkheden:

Naast het Zon van de Zaak aanbod kun je mogelijk nog gebruik maken van regionale of lokale subsidies en aantrekkelijke leningen. Kijk voor de mogelijkheden in jouw woonplaats op energiesubsidiewijzer.nl

Veelgestelde vragen

Het Zon van de Zaak aanbod is beschikbaar voor medewerkers. Zowel medewerkers in vaste of tijdelijke dienst als medewerkers in dienst van een tussenpersoon. Naast medewerkers, is het Zon van de Zaak aanbod ook beschikbaar voor vrienden en familie van medewerkers (‘friends & family’). 

Aanmelden voor Zon van de Zaak kan via de website: essent.nl/zonvandezaak Hier heb je de mogelijkheid om te checken of je dak geschikt is voor zonnepanelen. Na het invullen van je adresgegevens ontvang je het voorstel op basis van je persoonlijke situatie inclusief de 10% korting van Zon van de Zaak. Dit is een automatisch gegenereerd voorstel op basis van de door jou aangeleverde informatie. De definitieve offerte kan nog afwijken op basis van specifieke bijzonderheden (bijv. schaduw, een dakkapel etc.) Na het ontvangen van dit voorstel kun je zelf direct een offerte aanvragen voor Zon van de Zaak. Dit doe je door je persoonsgegevens in te vullen in het aanmeldformulier.

De actieperiode van Zon van de Zaak loopt momenteel nog steeds. Meld je dus snel aan. Andere acties en/of aanbiedingen kunnen niet gecombineerd worden met Zon van de Zaak. Opgestelde offertes zijn één maand geldig. 

De panelen kunnen binnen 6 weken na het retourneren van de getekende offerte op uw dak worden geïnstalleerd.

Als je de panelen later wil laten installeren op je dak, bijvoorbeeld in verband met een verhuizing of overige dakwerkzaamheden, dan kun je hierover specifieke afspraken maken met onze servicepartner Volta Solar.

Indien je dak in eerste instantie niet geschikt lijkt voor zonnepanalen, door bijvoorbeeld de ligging of schaduw van bomen, kan het zijn dat je dak toch geschikt is voor zonnepanelen in combinatie met Power Optimizers. Om de mogelijkheden hiervoor te bespreken, kun je contact opnemen met Volta Solar, onze Service Partner op het gratis telefoonnummer: 088-0237469. Is je dak ook met Power Optimizers niet geschikt voor zonnepanelen kun je eventueel nog wel vrienden of familieleden laten profiteren van het Zon van de Zaak aanbod.

Vrienden en familieleden kunnen net als medewerkers terecht op de website van Zon van de Zaak: essent.nl/zonvandezaak

Als Essent medewerker kun je voor Zon van de Zaak, naast de korting van 10%, ook gebruik maken van de regeling Korting op eigen producten in de Flexible Benefits. Op basis van deze regeling kun je maximaal € 500,- per jaar inzetten. Dit levert, afhankelijk van je loonbelasting tarief, een netto voordeel op van ongeveer € 200,-. Let op: maak je al gebruik van korting op elektriciteits- en gasproducten dan kun je nog maximaal € 300,- inzetten (netto belastingvoordeel circa € 120,-). Meer informatie over het de Flexible Benefits en hoe deze te gebruiken is te vinden op de HR portal

Interesse in zonnepanelen? Wacht niet langer.