Subsidie isolatie: waar heeft u recht op?

 • Subsidies
 • Waarom subsidie op woningisolatie?

  Woningisolatie zorgt voor een fijnere leefomgeving, maar is vaak een flinke investering. Gelukkig zijn er subsidies voor isolatie. De overheid wil dat iedereen efficiënter met energie omgaat, om zo de CO2-uitstoot te beperken. Om dat doel te halen stimuleren veel plaatsen, gemeenten of provincies duurzame maatregelen - zoals isolatie - met subsidie. Nu beginnen met isoleren kan dus voordelig uitpakken.

 • Welke subsidies zijn er?

  In veel plaatsen zijn diverse gemeentelijke of provinciale subsidieregelingen beschikbaar, voor alle vormen van isolatie. Het aanbod verschilt wel per regio. Ook voor huurwoningen biedt de overheid subsidie voor de isolatie, maar alleen via de verhuurder of de woningcorporatie.
  Op energiesubsidiewijzer.nl staan alle mogelijkheden voor isolatie subsidie in uw woonplaats. 

 • Ontdek welke subsidieregelingen u kunt aanvragen
 • Besparen met vloerisolatie
 • Levert isolatie zonder subsidie ook wat op?

  Ja, ook zonder subsidie zijn de diverse vormen van isolatie rendabel en een goede investering. Essent biedt isolatie namelijk tegen een scherpe alles-in-één prijs aan, inclusief volledige installatie én tien jaar Essent garantie. U verdient de investering vaak al binnen 3 tot 5 jaar terug.

Isolatie iets voor u?

Neem dan contact op met een van onze servicepartners bij u in de buurt. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek vertelt een isolatiespecialist u alles over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen