Kosten van isolatie
een waardevolle investering

Waarom investeren in isolatie?

De isolatie van uw woning is een waardevolle investering. Dakisolatie, spouwmuurisolatie of vloerisolatie zorgen ervoor dat u minder energie verbruikt. Deze besparing zorgt voor een lagere energierekening. Op jaarbasis kunnen de kosten voor energie met enkele honderden euro’s dalen. Het isoleren van uw woning heeft een terugverdientijd tussen de 3 en 7 jaar, afhankelijk van het soort isolatie. Zo zorgt een eenmalige investering voor een jaarlijkse besparing op uw energiekosten.

  Wat kost het isoleren van mijn woning?

  De kosten van isolatie zijn afhankelijk van uw situatie. Woont u bijvoorbeeld in een vrijstaande woning, 2-onder-1-kap woning of tussenwoning? En kiest u voor dakisolatie, spouwmuurisolatie of vloerisolatie, of een combinatie hiervan? Om u een goede prijsindicatie te kunnen geven, bespreken we deze vragen graag samen met u in een persoonlijk gesprek. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en kosten voor uw situatie. Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

  Daarom isolatie via Essent

  Wij weten als geen ander hoe u kunt besparen op energie. Goede isolatie draagt daar aan bij.
  Isolatie via Essent betekent:

  • Gratis persoonlijk adviesgesprek bij u thuis
  • Vrijblijvende offerte op basis van uw wensen
  • A-kwaliteitinstallatie door de beste specialisten

  Met uw keuze voor Essent stapt u niet over naar een andere energieleverancier. Na de isolatiewerkzaamheden heeft u géén verdere verplichtingen.

  Installatie door zorgvuldig geselecteerde specialisten

  Essent werkt samen met Isoprofs en Nederland Isoleert, marktleiders in isolatie. Zij verzorgen de adviesgesprekken, brengen de offertes uit en voeren de isolatiewerkzaamheden uit. Onze servicepartners werken met de beste Europese materialen (SKG-IKOB gecertificeerd).

  Isoprofs Nederland isoleert-


  Veelgestelde vragen

  Na het versturen van uw gegevens belt één van onze isolatiepartners u op. Onze isolatiepartners zijn Isoprofs en Nederland Isoleert. Isoprofs of Nederland Isoleert belt u binnen 1 werkdag na uw aanvraag. U kunt gebeld worden op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 21:00 uur.

  De isolatiespecialist neemt graag de tijd voor u. Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten.

  In een vrijblijvend adviesgesprek vertelt één van onze isolatiepartners meer over de voordelen van isolatie en uw mogelijkheden. Onze isolatiepartners zijn Isoprofs en Nederland Isoleert. Het adviesgesprek verloopt als volgt:
  • Onze isolatiepartner belt u voor een afspraak bij u thuis. Samen kiezen jullie een moment waarop het u uitkomt.
  • De specialist geeft advies over welk soort isolatie past bij uw situatie en wensen.
  • U ontvangt offerte passend bij uw situatie.

  Tijdens het geprek brengt de isolatiespecialist uw wensen in kaart. Ook beoordeelt hij de huidige staat van de isolatie. Bovendien kunt u vragen stellen. Na afloop van het gesprek weet u:

  • Wat de eenmalige investering is en wat u jaarlijks bespaart;
  • Hoe snel u de investering in isolatie terugverdiend;
  • Dat de isolatie in 1 dag wordt aangebracht.

  De isolatiepartner geeft aan het einde van het gesprek een advies over de isolatiemogelijkheden van uw woning. Op basis van dit advies ontvangt u direct een offerte. U ziet dus duidelijk wat de kosten van de werkzaamheden zijn.

  Als u de ingaat op de offerte, zal onze isolatiepartner binnen één week opnieuw telefonisch contact met u opnemen. Afhankelijk van de drukte kunnen de werkzaamheden al binnen één week plaatsvinden!

  Één van onze isolatiepartners voert de werkzaamheden uit. Onze isolatiepartners zijn Isoprofs en Nederland Isoleert. De facturering en betaling loopt via de isolatiepartner. Zo heeft u één aanspreekpunt.