Houdt u van klussen in uw eigen woning? Denk dan even na over de mogelijkheden van zonne-energie. Verschillende energie-oplossingen maken uw huis niet alleen comfortabeler, maar verbeteren ook het energielabel. Dat zorgt weer voor een betere huizenwaarde en een lagere energierekening. Wilt u weten wat de opties zijn? Ga dan naar GAMMA en bezoek de shop-in-shop van Essent.


De samenwerking

Inderdaad: Essent en GAMMA zijn een samenwerking aangegaan om u als klant nog beter te informeren over de mogelijkheden van zonnepanelen. Onze shop-in-shops informeren u over alle mogelijke energiebesparingen. Zo vertellen we u graag wat stroom opwekken via zonnepanelen nu precies inhoudt, wat voor u de voordelen zijn en hoe u overgebleven stroom weer aan ons teruggeeft.


Deskundig advies bij GAMMA

Steeds meer klanten willen gebruikmaken van zonne-energie en willen zelf hun zonnepanelen aanleggen. Daarom hebben wij nu shop-in-shops in verschillende GAMMA-filialen, waar we u van al het nodige advies voorzien. Het zelf aanleggen van zonnepanelen is niet bepaald gemakkelijk. Bij GAMMA vraagt u, geheel vrijblijvend, informatie aan over een vakkundige installateur. Wilt u de installatie van uw zonnepanelen liever overlaten aan een professional? Dan kunt u een afspraak maken voor een eerste adviesgesprek bij u thuis.


GAMMA-filialen

We zijn niet in iedere GAMMA in Nederland vertegenwoordigd. We zijn wel reeds te vinden op het dak-en energieplein van GAMMA-vestigingen in onder meer Amsterdam, Amersfoort, Haarlem en Delft. Kijk hier voor een volledig overzicht aan GAMMA-winkels met een van onze Energieshops. We kijken uit naar uw bezoek.