Inspirerende ideeën bij 'TEDx bij Essent'

Essent heeft de ambitie ideeën verder te helpen: niet alleen praten, maar juist doen! In dat kader werd op 1 november TEDx bij Essent gehouden.

“We hebben elkaar nodig om goede ideeën verder te brengen. Door samen te werken met TEDxAmsterdam verbinden we ons aan goede ideeën die buiten Essent worden ontwikkeld”, stelt Marcelle Mettes, directeur Innovatie, aan het begin van de bijeenkomst op het hoofdkantoor van Essent. In de zaal veel Essent’ers, maar ook veel geïnteresseerden van buiten het bedrijf. “We kunnen elkaar inspireren en de volgende stap zetten.”

Drie (ex)finalisten in de race voor de TEDxAmsterdam Award kregen de kans om hun idee te pitchen. Max ter Horst vertelde over de e-Kite, Frank Manders nam het publiek mee met zijn 80 Day Race en Niels de Greef legde uit hoe je geld kunt verdienen met het parkeren van je auto. De bijeenkomst werd muzikaal omlijst door singer songwriter Ed Struijlaart. Een impressie van de inspirerende bijeenkomst kun je in onderstaande video (2:03) bekijken.