TEDx Amsterdam

TEDxAmsterdam

De energiemarkt verandert. Duurzame energie speelt een steeds belangrijkere rol en de consument produceert steeds vaker zelf. Deze ontwikkelingen bieden ons de kans om onszelf en ons business model opnieuw uit te vinden, passend bij de veranderende omgeving. Essent wil een leidende rol spelen in de energietransitie en deze actief zelf vormgeven. Dit vraagt om succesvolle en duurzame innovaties, die inspelen op de wensen van onze huidige en toekomstige klanten.

Om het innovatieproces in onze organisatie te versnellen en ideeën en business modellen te ontwikkelen naar commercieel interessante producten en diensten om onze klanten nog beter te bedienen, maken we gebruik van succesvolle innovatiemethodes. Daarnaast richten we onze op het aangaan van samenwerkingsverbanden. Met talenten, ambitieuze ondernemers, startups; iedereen met een briljant idee. Ideeën die het waard zijn om te verspreiden en om uit te voeren. Precies zoals in de gedachte van TEDxAmsterdam.

Door TEDxAmsterdam te steunen, wil Essent zich laten inspireren voor innovatie, nieuwe potentiële partners ontmoeten en hen een netwerk bieden om hun idee te testen, op te schalen en commercieel uit te rollen.

Verslag TEDxAmsterdam 2015

Vrijdag 27 november 2015 stond Amsterdam bol van de goeie ideeën tijdens het TEDxAmsterdam Event. Partners, onder meer Essent, organiseerden daarnaast een Partner Event. Er werd veel inspiratie opgedaan en vele contacten gelegd. Precies waar het om te doen was. Bekijk de video en lees het verslag van TEDxAmsterdam 2015. Lees verder...