VIP Experience

Doe mee en win!

Win een VIP Experience tour

Oog in oog met je grootste held, een rondleiding door het Noordlease stadion en de beste plekken in het veld. Doe mee aan onze social media acties en maak kans op een onvergetelijke dag bij de trots van het Noorden.

Wat ga je allemaal doen?

Na een warm welkom door FC Groningen krijg je een bijzonder kijkje achter de schermen. Vervolgens slaap je in een super luxe skybox, die geheel is ingericht door vtwonen, met uitzicht op het veld. Op zondag ochtend 5 maart word je gewekt door de stadionspeaker en mag je een warme douche nemen in de kleedkamer van FC Groningen. Na het ontbijt bereiden jullie samen met de teammanager de kleedkamer van FC Groningen voor op de wedstrijd. ’s Middags bekijk je de wedstrijd live vanuit de skybox. Kortom, je zult je helemaal thuis voelen bij FC Groningen.

Proefslapen

Essent vroeg aan FC Groningen icoon Evgeniy Levchenko om alvast een nachtje te komen proefslapen na de wedstrijd FC-Groningen - Excelsior van 4 februari. De oud-voetballer van FC Groningen kon bevestigen dat de skybox aan alle comforteisen van een voetbalfan voldoet en deelde zaterdagavond al enkele foto’s op Twitter en Instagram.