VIP Experience

Doe mee en win!

Win een VIP Experience tour

Oog in oog met je grootste held, een rondleiding door het Noordlease stadion en de beste plekken in het veld. Doe mee aan onze social media acties en maak kans op een onvergetelijke dag bij de trots van het Noorden.

Unieke ervaring voor familie Gils

De familie Gils werd zaterdagmiddag 4 maart per taxi naar het stadion gebracht. Waar zij een welkomstdrankje ontvingen en werden begeleid naar hun skybox. Hans Nijland verzorgde de sleuteloverdracht en aanvullend kreeg de familie een rondleiding door het stadion. De avond brachten ze door in het centrum van Groningen. Na een diner en een bioscoopbezoek werden ze teruggebracht naar ‘hun’ skybox. Hier werd de nacht doorgebracht.

Wedstrijddag

Na een goede nachtrust friste de familie Gils zich op in de spelerskleedkamer van FC Groningen. Daarna: ontbijt op bed. Ter voorbereiding op de wedstrijd legden ze de shirts voor de spelers klaar en kregen daarna in hun skybox een lunch. Voor de wedstrijd deden ze een korte voorbeschouwing om vervolgens om half drie FC Groningen naar een gelijkspel (1-1) te juichen. Na de wedstrijd mocht de familie nog een kijkje nemen in de spelershome waar ze hun helden ontmoetten. Vervolgens werd de familie Gils weer veilig thuisgebracht.

Proefslapen

Essent vroeg aan FC Groningen icoon Evgeniy Levchenko om alvast een nachtje te komen proefslapen na de wedstrijd FC-Groningen - Excelsior van 4 februari. De oud-voetballer van FC Groningen kon bevestigen dat de skybox aan alle comforteisen van een voetbalfan voldoet en deelde zaterdagavond al enkele foto’s op Twitter en Instagram.