Thuis bij FC Groningen

een plek voor iedereen

Ons huis, jouw thuis

Fans voelen zich thuis bij hun club, in het stadion. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om een bezoek te brengen aan zijn of haar favoriete club. Daarom houdt Essent bij elke thuiswedstrijd 10 stoelen vrij, en geven we hen die dat nodig hebben, een onvergetelijke, fijne middag/avond. Want ons “huis” is ook hun thuis. Goede doelen en stichtingen zoals Kids United en Ronald McDonald waren de eerste die mochten genieten van een onvergetelijk uitje.

Meld je nu aan!

CliniClowns

Kids United

De begeleiders van de CliniClowns werden dit keer in het zonnetje gezet. Zij zetten zich dagelijks in voor het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Even genieten dus tijdens de thuiswedstrijd van FC Groningen.

24-09-2016 FC Groningen - Heracles

Kids United

Ons huis jouw thuis kids

De kinderen van stichting Kids United voelden zich helemaal thuis bij FC Groningen! Kids United bestaat uit voetbalspelertjes met zowel een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking. Zij genoten met volle teugen van deze verrassing!

16-10-2016 FC Groningen – SC Heerenveen

VV AsserBoy's G1

VV AsserBoys G1

Het waren de voetbalspelers van VV Assersboy’s G1 die een bezoekje mochten brengen aan hun favoriete club. Het G-team, wat bestaat uit spelers met zowel een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking had een onvergetelijk uitje.

19-11-2016 FC Groningen - ADO Den Haag

Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Kinderfonds 21-1-2017

Tijdens de eerste thuiswedstrijd na de winterstop hielden we speciaal een aantal plaatsen vrij voor gasten van het Ronald McDonald Huis in Groningen.

21-01-2017 FC Groningen – Vitesse

FC Groningen De Maatschappij

FC Groningen en De Maatschappij

De deelnemers van het maatschappelijke project FC Groningen in de Maatschappij waren onze special guests thuis bij FC Groningen. Ze werken aan hun eigen toekomst en van ons kregen ze een steuntje in de rug!

04-02-2017 FC Groningen – Excelsior

Bslim

Bslim op bezoek bij FC Groningen

Dankzij Bslim komen kinderen in beweging! Essent zette ze daarom afgelopen zondag in het zonnetje tijdens de spannende wedstrijd van FC Groningen tegen Ajax.

05-03-2017 FC Groningen – Ajax