Verduurzamen van
huizen en gebouwen

De energietransitie in de gebouwde omgeving

Willen we de aarde leefbaar houden, dan moeten we de uitstoot van het broeikasgas CO2 terugdringen. Alleen op die manier kunnen we klimaatverandering tegenhouden. Met onze producten en diensten willen we je helpen om je huis of gebouw te verduurzamen en tegelijkertijd je woon- of werkcomfort te vergroten. 
Stapgewijze aanpak

Stapsgewijze aanpak

Wij geloven in een stapsgewijze transitie van de gebouwde omgeving. Huizen en gebouwen hoeven niet in één keer van het aardgas af. Door isolatie en het gebruik van (hybride) warmtepompen kan ook op korte termijn al veel klimaatwinst worden behaald. Meer informatie over onze visie op stapsgewijs verbouwen, lees je in ons digitale magazine.

Lees het magazine

Het is onze ambitie om Nederland te helpen met praktische en betaalbare energieoplossingen. Voor elke klant bieden we concrete producten en diensten om energie te besparen en zelf groene stroom op te wekken. We zetten daarom vol in op isolatie, zonnepanelen en het gebruik van (hybride) warmtepompen.

Isolatie

Isolatie

Isolatie is een belangrijke eerste stap om te verduurzamen. Wist je dat zonder isolatie andere systemen vaak niet effectief genoeg zijn? Lees alles over het potentieel van isolatie in de whitepaper.


Download de whitepaper

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen dragen bij aan meer duurzame energieopwek in Nederland. Meer informatie over de installatie, het gebruik en de financiering van zonnepanelen stimuleert het enthousiasme.


Meer over zonnepanelen

Warmtepomp

Warmtepomp

Warmtepompen bieden een duurzaam alternatief voor verwarmen van huizen en gebouwen en helpen bij het geleidelijk afscheid nemen van de gasgestookte cv-ketels.


Meer over warmtepomp

Energieversnellers

Sociale huurwoningen verduurzamen

Niet te lang praten maar gewoon doen is belangrijk. Alma maakte met haar team een plan om de woningvoorraad van woningcorporaties te verduurzamen.

Lees haar verhaal

Sander Leenders

Een zonnige toekomst

Goed nieuws! Het kabinet verlengt de huidige subsidieregeling voor zonnepanelen tot 2023. “Daar zijn we heel blij mee”, zegt Sander Leenders.

Lees de blog

Servicepartners

Servicepartners

Samen met onze lokale servicepartners helpen we je om efficiënter om te gaan met energie.

Ontdek alle partners

Koffer voor isolatie
Warmtepomp

Partners in verduurzaming

We werken samen met de KNVB als energiepartner van De Groene Club. Dit is een initiatief waarbij we sportverenigingen helpen met duurzame maatregelen voor hun gebouwen en accomodaties. Zo kan de club energie én geld besparen.

Ontdek meer

De Groene Club

Meer informatie over onze energieproducten

 Thuis energie besparen

Thuis energie besparen

Bekijk welke duurzame en energiebesparende oplossingen we bieden voor jouw woning.

Meer informatie

 Zakelijk energie besparen

Zakelijk energie besparen

Bekijk hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met diverse energiebesparende mogelijkheden.

Meer informatie