innogy

Sinds 2016 is Essent trots onderdeel van het internationale innogy, het grootste duurzame energiebedrijf in Europa. De naam innogy is een samentrekking van de begrippen ‘Innovation’, ‘Energy’ en ‘Technology’. Het streven van innogy is om koploper te zijn op het gebied van duurzame en moderne energiediensten.

innogy in Nederland

We zijn een digitaal energiebedrijf en we bieden onze klanten slimme, digitale en duurzame oplossingen die het leven makkelijker maken. Hiermee willen we onze klanten in staat stellen om energie efficiënter te gebruiken. Met een uitgebreid product- en dienstenaanbod creëren we positieve impact voor onze klanten, het milieu en de maatschappij.

Op de Nederlandse markt zijn we actief met de merken Essent, energiedirect.nl en Powerhouse en op de Belgische markt met Essent.be. Ook alle Nederlandse activiteiten op het gebied van windenergie zijn onderdeel van innogy. Wil je meer weten over innogy in Nederland? Kijk dan eens op www.innogynederland.nl.

Brand belief innogy

Samen werken we aan een betere wereld en nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het brand belief van innogy geldt hierbij als gids voor onze manier van denken en doen:

Our planet will be a better place,
when we create a sustainable
world in which innogy inspires
how people live and work.