Zonnepanelen Den Bosch

Daarom kies je voor Essent

Doe de Dakcheck

Ontdek binnen 1 minuut hoeveel je per jaar kunt besparen

Wat is je postcode en huisnummer?

kWh

Zonnepanelen in Den Bosch via Essent

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van zonnepanelen? Samen met onze gecertificeerde servicepartners in zonnepanelen bespreken we graag jouw wensen. We voorzien je dan vrijblijvend van advies over de mogelijkheden die passen bij jouw situatie. Wanneer je zonnepanelen koopt, installeren we ze ook direct bij jou thuis in Den Bosch. Bovendien zijn wij er ook altijd met uitstekende service na de installatie. We zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van optimaal rendement uit jouw zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen via Essent

Kwaliteit

Je hebt de keuze uit verschillende soorten zonnepanelen van A-merken.

Garantie

Je krijgt tot wel 25 jaar productgarantie én 25 jaar garantie op het vermogen van de zonnepanelen.

Advies

Onze zon-expert helpt je met advies bij de aanschaf van zonnepanelen.

Installatie

De zonnepanelen worden door onze professionele servicepartners op je dak geplaatst.

Kies de juiste zonnepanelen voor jouw situatie

Om het zo goed mogelijk te regelen voor je bieden we je de keuze uit enkel A-merken zonnepanelen. We helpen je graag bij het kiezen van de panelen die het beste bij jouw behoeften passen. Met ons complete en scherp geprijsde aanbod kun je verschillende zonnepanelen vergelijken en de juiste keuze maken.

Monteur wijst naar huis

Doe de zonnepanelencheck

Via de zonnepanelencheck ontvang je persoonlijk advies vanuit onze zonnepanelenexperts. Deze service is geheel gratis en vrijblijvend, zodat je rustig de tijd kunt nemen om de mogelijkheden te bekijken.

0% btw op zonnepanelen

Goed nieuws! Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen verlaagd van 21% naar 0%. Dit geldt ook voor de volledige installatie. Hierdoor heb je minder kosten bij de aanschaf van zonnepanelen en verdien je jouw investering sneller terug.

Garantie op product en vermogen

Koop je zonnepanelen via Essent, dan ontvang je altijd een lange garantie op de zonnepanelen. Je krijgt namelijk tot wel 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen en omvormer én 25 jaar garantie op het vermogen van de zonnepanelen. Zo weet je zeker dat je goed zit. Onze experts vertellen je hier alles over in het adviesgesprek.

Wil je ook maximaal profiteren van de zon in Den Bosch? Doe de Dakcheck en verlaag je energierekening.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen kopen

Ja, dat kan. Ook als je geen klant bent, kun je via Essent zonnepanelen kopen. Je hoeft hiervoor niet over te stappen. Een offerte aanvragen voor zonnepanelen doe je gemakkelijk online.
Kies je voor zonnepanelen via Essent, dan kies je voor service en kwaliteit. We werken samen met professionele installateurs, onze servicepartners. Onze servicepartners voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsnormen. Onafhankelijke instanties controleren regelmatig de kwaliteit van de zonnepanelen en omvormers. Kies je voor een zonnepanelenpakket via Essent, dan ben je zeker van een hoge kwaliteit materialen en professionele installatie. 
 • Hoeveel zonnepanelen je koopt
  Dit is afhankelijk van de oppervlakte van je dak, budget en van je wensen. Een huishouden verbruikt gemiddeld 2765 kWh stroom, wat overeenkomt met 11 zonnepanelen (bron: Milieu Centraal).
 • Welk type zonnepanelen je kiest
  Niet elk zonnepaneel is hetzelfde. Zonnepanelen kunnen bijvoorbeeld verschillen in vermogen. Daarnaast is het goed om te kijken naar de kwaliteit van de omvormer.
 • Waar je zonnepanelen koopt
  Koop je zonnepanelen via Essent, dan kies je voor een betrouwbare partij. We leveren samen met betrouwbare servicepartners, specialisten in zonnepanelen. We helpen je bij de aanschaf van zonnepanelen van advies tot installatie. We bieden je uitstekende kwaliteit materialen en professionele installatie. Je krijgt minimaal 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.
  Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen voor jouw huis? Een adviesgesprek is gratis. Of vraag online direct een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen aan. 
Je krijgt minimaal 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie bij Essent.

De overheid stimuleert de aanschaf van zonnepanelen met financiële regelingen en een subsidie voor zonnepanelen. Het kopen van zonnepanelen kan een kostbare investering zijn, maar overheden bieden vaak subsidies aan om de last te verlichten.

Wil je zonnepanelen aanschaffen? Dan brengen we graag je wensen in kaart. Aan de hand van je situatie en wensen adviseren we je over de beste zonnepanelen voor je dak. Koop je zonnepanelen via Essent, dan heb je de keuze uit 3 verschillende panelen. Onze zon-expert helpt je stap voor stap bij de aanschaf van zonnepanelen, van advies tot installatie en kiest de juiste omvormers voor de panelen. Een adviesgesprek is gratis.

De zonnepanelen hebben een levensduur van gemiddeld 25 jaar. We vertellen je graag meer over de levensduur van zonnepanelen met tips en advies. Op deze manier geniet je zorgeloos van je zonnepanelen.

We kijken niet alleen naar de grootte van je dak, maar ook naar andere factoren. Denk bijvoorbeeld aan kenmerken van je dak zoals de hellingshoek, ligging en schaduwvorming. Daarnaast houden we rekening met je stroomverbruik. We adviseren zonnepanelen te kopen die nodig zijn voor je persoonlijke stroomverbruik. Wek je stroom op die je niet gebruikt? Dan lever je dit terug aan het stroomnet. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding. Dit noemen we de salderingsregeling. In een gratis adviesgesprek vertelt onze expert je alles over de mogelijkheden van zonnepanelen voor jouw woning. 

SolarEdge zorgt ervoor dat zonnepanelen die aan elkaar gekoppeld zijn binnen dezelfde string niet afhankelijk van elkaar zijn. Een SolarEdge systeem heeft zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormers. SolarEdge is een systeem wat zorgt voor een hoog rendement op zonnepanelen. Heb je schaduw op je dak? De SolarEdge Power Optimizer voorkomt een lagere opbrengst. Zo geniet je zorgeloos van je zonnepanelen.

Kies je voor zonnepanelen via Essent, dan kies je voor service en kwaliteit. De kosten van zonnepanelen verschillen per paneel. We bieden drie verschillende zonnepanelen aan, met elk eigen features en een eigen prijs. Gemiddeld gezien is de investering van zonnepanelen na 7 jaar terugverdiend. Vraag een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in wat de kosten voor je betekenen. Goed om te weten is dat omvormers, montagemateriaal en installatie zijn inbegrepen in de prijs.