Soorten isolatie

Isolatie is een investering, maar u verdient uw geld vaak al binnen drie tot vijf jaar terug. Bekijk hoeveel u bespaart door uw woning te isoleren.

 • Dakisolatie

  Dakisolatie

  Of u nu een plat of schuin/hellend dak heeft. Voor ieder dak zijn verschillende oplossingen mogelijk. Bij een schuin dak is een isolatielaag van polyurethaan een goede oplossing.


  Meer informatie over onze dakisolatie

 • Spouwmuurisolatie

  Spouwmuurisolatie

  Via kleine gaatjes in de wand wordt isolerend materiaal in de muur gespoten. Dit materiaal stoot water af en heeft een lange levensloop. De gaatjes zijn zo’n 18 mm groot en worden netjes weggewerkt.


  Meer informatie over onze spouwmuurisolatie

 • Vloerisolatie

  Vloerisolatie

  Een isolatielaag direct tegen de onderkant van de vloer houdt de warmte langer vast. Minder tocht en warme voeten, plus u bespaart op energie omdat er minder warmte via de vloer verloren gaat.


  Meer informatie over onze vloerisolatie

Welke soort isolatie past bij mijn situatie?

Goede isolatie verhoogt het comfort van uw woning en levert u besparing op. Een isolatieadviseur vertelt u in een vrijblijvend adviesgesprek graag meer over de voordelen en mogelijkheden van isolatie. Tijdens deze afspraak weet u meteen welke isolatie het beste bij uw woning past, wat de kosten zijn en hoeveel u jaarlijks bespaart.