Altijd een comfortabel thuis
met isolatie via Essent

Isoleer uw huis en bespaar op uw stookkosten

Het verbeteren van de isolatie in uw huis klinkt als een flinke klus. En kostbaar. Toch valt dit wel mee! Bovendien zorgt onze isolatiespecialist dat de klus binnen één dag geklaard is.

  • Lagere energiekosten
  • Comfortabel wonen
  • Hogere woningwaarde
  • Rendement vergelijkbaar met 7% tot 11% spaarrente (bron:Milieu Centraal)

Spouwmuur­isolatie

spouwmuurisolatie

Met een relatief kleine investering flink besparen op energie, dat kan met spouwmuurisolatie. Uw energierekening zal na deze isolatie een stuk lager worden. Naast energiezuinig zal uw huis door spouwmuurisolatie ook nog eens comfortabeler aandoen. Meer informatie over spouwmuurisolatie 

Gemiddelde besparing per jaar: € 550,- *
* Gemiddeld terugverdiend in 3 jaar 

Vloerisolatie

vloerisolatie

Op sokken door het huis lopen was nog nooit zo comfortabel: de temperatuur van de vloer is merkbaar hoger doordat vocht en tocht geen vrij spel meer hebben. Bovendien wordt uw energierekening na vloerisolatie een stuk lager. Meer informatie over vloerisolatie

Gemiddelde besparing per jaar € 200,- * 
*Gemiddeld terugverdiend in 5 jaar

Dakisolatie

dakisolatie

Een slecht geïsoleerd dak is de grootste energieverspiller in huis. Via het dak gaat zo’n 30% van de warmte verloren. Van alle isolatievormen levert dakisolatie daarom gemiddeld de grootste energiewinst op. U kunt per jaar honderden euro’s besparen met een goed geïsoleerd van uw dak. Meer informatie over dakisolatie 

Gemiddelde besparing per jaar € 400,- *
*Gemiddeld terugverdiend in 7 jaar

* Gebaseerd op een eengezinswoning (ouder dan 25 jaar; vloeroppervlak 57 m2; dakoppervlak 76 m2; geveloppervlak 105 m2) met een HR-ketel. Berekening dakisolatie is inclusief afwerking en besparing is bij een verwarmde zolder. (bron:Milieu Centraal)


 

Wilt u weten wat isolatie voor uw situatie kan betekenen?

 

Installatie is geen gedoe

  • Vrijblijvend persoonlijk advies
  • Binnen één dag klaar
  • Geen rommel in huis

Isolatie via Essent

  • Géén verdere verplichtingen
  • U behoudt uw eigen energieleverancier
  • Isolatiewerkzaamheden door de beste specialisten
Logo Isoprofs en Nederlandisoleert.nl

Installatie door zorgvuldig geselecteerde specialisten

Essent werkt samen met Isoprofs en Nederland Isoleert, marktleiders in isolatie. Zij verzorgen de adviesgesprekken, brengen de offertes uit en voeren de isolatiewerkzaamheden uit.

Logo Isoprofs en Nederlandisoleert.nl

Veelgestelde vragen

Na het versturen van uw gegevens zal onze isolatiepartner binnen 1 werkdag contact met u opnemen. U kunt worden gebeld van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur.

Veel mensen zijn niet thuis tijdens kantooruren. Daarom kunt u ook na werktijd afspreken. De isolatiespecialist kan bij u afspreken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 19:00 uur. Het kan wel wat langer duren voor een afspraak buiten kantoortijd kan plaatsvinden, omdat deze tijden gewild zijn.

De isolatiespecialist neemt graag de tijd voor u. De afspraak zal ongeveer één tot anderhalf uur duren.

Tijdens de afspraak zal de isolatiespecialist uw wensen in kaart te brengen. Ook zal de huidige staat van de isolatie worden beoordeeld. Mocht u vragen hebben, kunt u deze natuurlijk stellen.

De isolatiespecialist zal aan het einde van het gesprek een advies geven over de beste oplossing(en) voor uw huis. Op basis van het advies en uw wensen ontvangt u direct een offerte van onze isolatiepartner. Hiermee kunt u duidelijk zien wat de kosten zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Onze isolatiepartners Isoprofs en NLIsoleert voeren de werkzaamheden uit. Doordat zij ook de offerte uitbrengen zal ook de facturering en de betaling via hen gaan. Zo heeft u één aanspreekpunt.

Als u de ingaat op de offerte, zal de isolatiespecialist binnen één week opnieuw telefonisch contact met u opnemen. Afhankelijk van de drukte kunnen de werkzaamheden al binnen één week plaatsvinden!