Bereken je besparing met isolatie
Dé stap naar een energiezuinig huis

Isolatie is de belangrijkste en logische eerste stap naar een energiezuinig huis. Hoeveel je gaat besparen is afhankelijk van jouw situatie op dit moment. Bijvoorbeeld de mate van isolatie die al in je huis aanwezig is en op welke manier je woning verwarmd wordt. 

Een voorbeeld: met een gemiddelde eengezinswoning bespaar je ongeveer 250 euro per jaar met vloerisolatie, 700 euro per jaar met spouwmuurisolatie en 800 euro met dakisolatie. Zo loopt je besparing al snel op. Maar dat niet alleen: je geniet ook van een heerlijk comfortabele temperatuur in huis. Zowel in de winter als in de zomer. Onze isolatiespecialisten bekijken graag de beste oplossing voor jouw woning. 


Ja, ik wil een adviesgesprek


* Genoemde besparingen zijn gebaseerd op een gemiddelde eengezinswoning met 3 bewoners en een HR-combiketel waar de genoemde maatregel ontbreekt. De genoemde besparing bij dakisolatie gaat uit van een verwarmde zolder. De besparingen zijn gebaseerd op het prijspeil 2019. De werkelijke besparingen hangen af van je persoonlijke stookgedrag en type woning. Bron: Milieu Centraal.