U bent verzekerd van een warme winter

Uw cv-ketel kan nog een tijdje mee en u heeft al een onderhoudsabonnement. Goed geregeld!
Heeft u geen onderhoudscontract bij Essent? Bij Essent ontvangt u bij het afsluiten van een nieuw contract voor service en onderhoud van uw cv-ketel nu de eerste drie maanden gratis. Onze lokale, deskundige servicepartner adviseert u graag en is altijd binnen 24 uur ter plaatse.

Stap gratis over

Dit doet u zó zelf

Hoort u wel eens getik of geborrel in de leidingen? Of duurt het lang voordat het kraanwater warm is?
Waarschijnlijk zit er dan lucht in de leidingen of is de waterdruk te laag. Om dit te voorkomen kunt u zelf regelmatig uw cv-installatie ontluchten of bijvullen.

Zo vult u uw cv-ketel bij

Bekijk het filmpje en ontdek hoe u uw cv-ketel kunt bijvullen. Daarnaast hebben we een handleiding gemaakt waarin u stap voor stap uitleg krijgt. Print dit stappenplan en hang het in de buurt van uw cv-ketel.

Zo ontlucht u uw radiatoren

In de video leggen we precies uit hoe u uw radiatoren ontlucht. Daarnaast hebben we een handig stappenplan gemaakt. Print het en hang het bij uw cv-ketel. Ontluchten is dan voortaan echt een fluitje van een cent.

Wist u dat er diverse manieren zijn om uw comfort in huis te verbeteren?

Zo kunnen slimme thermostaten  u helpen enkel te stoken op de momenten dat u thuis bent. En kan een warmtepomp uw cv-ketel ontlasten waardoor u minder gas verbruikt en uw energierekening omlaag gaat.