Een cv-ketel kopen

Een zuinige cv-ketel mét installatie

Een cv-ketel kopen

Is je cv-ketel toe aan vervanging? Vervang de cv-ketel dan op tijd. Zo geniet je altijd van een warm huis en warm water. Bij Essent ben je aan het juiste adres voor het kopen van een cv-ketel. Onze moderne cv-ketels zijn energiezuinig en betrouwbaar. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Een eenmalige investering

Een cv-ketel kopen is een eenmalige investering. Je bent direct eigenaar van de cv-ketel en je hebt 2 jaar garantie op het product.

Een energiezuinige cv-ketel

Moderne cv-ketels zijn energiezuinig en hebben een hoog rendement. Zo verbruik je niet onnodig te veel energie en zijn de energiekosten lager dan bij een verouderde cv-ketel.

Snelle en professionele installatie

Onze servicepartner bij jou in de buurt installeert de cv-ketel. Dit is bij de prijs inbegrepen. Zo ben je verzekerd van een veilige installatie.

Een cv-ketel kopen: onze producten

Wanneer je een cv-ketel koopt via Essent ben je zeker van een energiezuinig en betrouwbaar apparaat. Met een scherp aanbod op drie verschillende Intergas cv-ketels kies je voor een hr-combiketel van een uitstekende kwaliteit. Liever een cv-ketel kopen van een ander merk? Dat kan. Laat je dan vrijblijvend adviseren.

Intergas
Kombi Kompakt CW3 (17 kW)
  • Klein huishouden
  • Appartement of tussenwoning
  • Gebruik van spaardouche, geen bad
Vanaf € 2.200,-
Intergas
Kombi Kompakt CW4 (22 kW)
  • Middelgroot huishouden
  • Hoekwoning of 2-onder-1-kapwoning
  • Gebruik douche óf bad
Vanaf € 2.250,-
Intergas
Kombi Kompakt CW5 (26 kW)
  • Groot huishouden
  • Vrijstaande woning
  • Gebruik douche én bad gelijktijdig
Vanaf € 2.350,-

De bedragen zijn inclusief standaard dakdoorvoer en/of muurdoorvoer binnen één meter van het nieuw te plaatsen toestel, correct beugelen van de rookgasafvoer volgens de Rogafa richtlijnen, een koolmonoxidemeting, het instellen van de cv-ketel en een controle van de leidingen op gaslekkages.

€ 150 korting op de aanschaf van een nieuwe cv-ketel

Bij aankoop van een nieuwe cv-ketel profiteer je nu van een mooie aanbieding:

  • Je ontvangt € 150 korting op een geselecteerde cv-ketel

De aanbieding is geldig vanaf 1 april 2024 tot en met 30 september 2024. Verplicht gasloos? Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Korting
servicepartners kaart nederland

Onze lokale servicepartners

Essent werkt samen met gecertificeerde servicepartners. De deskundige monteurs van onze partners zijn echte vakmensen met jarenlange ervaring. Zij zorgen voor persoonlijke service en professionele installatie van de cv-ketel. Samen met onze servicepartners zorgen we voor een heerlijk warme woning. Dankzij de landelijke dekking is er altijd een servicepartner bij je in de buurt.

Meer informatie en tips over cv-ketels

Cv-ketel bijvullen en ontluchten

Regelmatig bijvullen en ontluchten is belangrijk voor een goede werking van de cv-ketel. Met het stappenplan voorkom je dat de cv-ketel minder goed gaat werken.

De CW-waarde van een cv-ketel

De CW-waarde van een cv-ketel is één van de zaken waarop je moet letten bij de aanschaf van een cv-ketel. Maar wat is een CW-waarde precies? We vertellen je er meer over.

Veiligheid cv-ketel

Professionele installatie van een cv-ketel is belangrijk. Een niet goed geïnstalleerde cv-ketel kan voor gevaren zorgen. We geven je graag een aantal veiligheidstips.

Service & onderhoud aan je cv-ketel

Een service- en onderhoudscontract voor je cv-ketel staat voor efficiëntie, veiligheid en kostenbesparing op lange termijn. Door regelmatig je ketel te laten controleren en onderhouden, voorkom je onverwachte storingen en verleng je de levensduur. Begin nu met zorgeloos comfort.

Veelgestelde vragen over een cv-ketel huren

Na het aanvragen van het adviesgesprek neemt een van de adviseurs van onze servicepartners telefonisch contact met je op. Samen met de adviseur bespreek je jouw situatie. De adviseur brengt een advies uit over de meest geschikte cv-ketel voor jouw woning en huishouden.

Ja, dat kan. Momenteel hebben we een scherp aanbod op cv-ketels van het merk Intergas. We bieden daarnaast ook cv-ketels van de merken Atag, AWB, Nefit, Remeha en Vaillant. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de keuze voor het merk cv-ketel. Vraag hiervoor een adviesgesprek aan.

Bij het huren van een cv-ketel betaal je een vast bedrag per maand. Bij het kopen van een cv-ketel doe je een eenmalige investering. Daarnaast is bij het huren van een cv-ketel het onderhoud inbegrepen. Dat is bij het kopen van een cv-ketel niet het geval. De ketel is wél jouw volledige eigendom en je hebt de keuze uit verschillende goede aanbiedingen op cv-ketel onderhoud