U bent verzekerd van een warme winter

Een cv-ketel heeft 2 jaar productgarantie.
Om er zeker van te zijn dat u na de productgarantie uw cv-ketel in optimale conditie houdt, is het slim een onderhoudsabonnement te nemen. Want net als een auto heeft een cv-ketel periodiek onderhoud nodig om de werking en veiligheid te kunnen garanderen.

Meer informatie

wwc-logo-pink-220px-notransparent.png

Dit doet u zó zelf

Hoort u wel eens getik of geborrel in de leidingen? Of duurt het lang voordat het kraanwater warm is?
Waarschijnlijk zit er dan lucht in de leidingen of is de waterdruk te laag. Om dit te voorkomen kunt u zelf regelmatig uw cv-installatie ontluchten of bijvullen.

Zo vult u uw cv-ketel bij

Bekijk het filmpje en ontdek hoe u uw cv-ketel kunt bijvullen. Daarnaast hebben we een handleiding gemaakt waarin u stap voor stap uitleg krijgt. Print dit stappenplan en hang het in de buurt van uw cv-ketel.

Zo ontlucht u uw radiatoren

In de video leggen we precies uit hoe u uw radiatoren ontlucht. Daarnaast hebben we een handig stappenplan gemaakt. Print het en hang het bij uw cv-ketel. Ontluchten is dan voortaan echt een fluitje van een cent.

Wist u dat er diverse manieren zijn om uw comfort in huis te verbeteren?

Zo kunnen slimme thermostaten  u helpen enkel te stoken op de momenten dat u thuis bent. En kan een warmtepomp uw cv-ketel ontlasten waardoor u minder gas verbruikt en uw energierekening omlaag gaat.