Binnen een mum van tijd
een nieuwe cv-ketel

Een cv-ketel kopen of huren via Essent

Een goed werkende cv-ketel is het kloppend hart van een prettig verwarmd huis. Een vanzelfsprekendheid, tót uw cv-ketel plotseling kapot gaat of aan vervanging toe is. Gelukkig biedt Essent samen met haar lokale servicepartners snelle en vakkundige service. 


Nu extra voordeel bij een nieuwe cv-ketel

Bij de aankoop of huur van een nieuwe cv-ketel via Essent ontvangt u nu een gratis slimme thermostaat ter waarde van maximaal €249,- of een eenmalige korting van €100,-. Bekijk de actievoorwaarden.


Vraag adviesgesprek aan
U ontvangt een offerte binnen 24 uur


Cv-ketel kopen of huren?

Twijfelt u of u een nieuwe ketel wilt kopen of juist huren?
Dit zijn de redenen die onze klanten noemen om een cv-ketel aan te schaffen of er een vast bedrag per maand voor te betalen.

Daarom kopen via Essent

  • All-in-prijs inclusief installatie
  • Uitgebreide productgarantie
  • Keuze uit groot aantal A-merken, passend bij uw comforteisen

Daarom huren via Essent

  • Altijd verzekerd van een goed werkende cv-ketel (inclusief onderhoudscontract)
  • Prijs: minder dan 1 euro per dag
  • Geen grote uitgave in één keer

Samen met onze deskundige, lokale expert uw mogelijkheden inventariseren en een keuze maken voor huren of kopen?  Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Hoe kies ik een cv-ketel die bij mijn huis past?

In het woud van merken en typen cv-ketel is het niet gemakkelijk snel een keuze te maken. Terwijl een cv-ketel die niet meer te repareren is vaak à la minute vervangen moet worden. Wij helpen u in een adviesgesprek uiteraard graag bij uw keuze, maar er zijn ook zaken die u zelf op voorhand al kunt inventariseren.

> Welke cv-ketel past het beste bij mijn huishouden?

Installatie in een halve dag

Heeft u een keuze gemaakt voor een cv-ketel? Dan maakt een van de deskundige monteurs van onze lokale servicepartner een afspraak voor de installatie. Onze servicepartners kennen de meest recente voorschriften en hun werk voldoet aan hoge veiligheidseisen.

Zo doen we dat:

Service en onderhoud voor uw cv-ketel: wel zo comfortabel

Een cv-ketel heeft onderhoud nodig. Zo verlengt u de levensduur en haalt u een hoger rendement uit uw ketel. Bovendien verkleint u de kans op storingen en onveilige situaties. Met een goed werkende cv-ketel bent u altijd verzekerd van een lekker warm, dus comfortabel huis.

Voordelen van service en onderhoud via Essent:

  • Deskundige monteurs
  • Gratis eerste cv-ketelcheck
  • Ook als u geen energie van Essent afneemt


Kies uw abonnement

Andere mogelijkheden om uw woning te verwarmen

Wist u dat er diverse manieren zijn om uw comfort in huis te verbeteren en tegelijk op energie te besparen?

Warmtepomp + CV

Warmtepomp

Onze warmtepompen halen warmte uit de (buiten)lucht en maken daar een bruikbare temperatuur van. De pomp gebruikt dus de warmte van binnen of buiten opnieuw. Een hele milieuvriendelijke manier om het huis en water te verwarmen.

Zonneboilder

Zonneboiler

Met een zonneboiler gebruikt u zonlicht om het kraanwater voor uw badkamer of keuken te verwarmen. Hiermee bespaart u tot wel de helft van uw energiekosten voor warm water.

Slimme thermostaat

Slimme thermostaten

De slimme thermostaten van Essent combineren energiebesparing met een optimaal binnenklimaat. Zo zet de Nest Learning Thermostat™ de verwarming automatisch lager als u niet thuis bent. Daarnaast verhoogt Nest het wooncomfort, want uw huis heeft altijd de juiste temperatuur.


 

Benieuwd welke cv-ketel geschikt is voor uw situatie?