Inloggen Mijn Essent

Cv-ketels: we vertellen u er alles over

 • Speciale cv-ketel actie

  • Een betrouwbare en veilige cv-ketel
  • Installatie binnen 1 dag en uw oude ketel wordt meegenomen
  • Een SONOS Play: 3 draadloos HiFi-speakersysteem t.w.v. € 299,- 

  Adviesgesprek aanvragen

  Bekijk de actievoorwaarden

 • Gratis SONOS t.w.v. € 299,-

Op zoek naar de beste cv-ketel?

Het warme hart van uw huis moet natuurlijk wel blijven kloppen. Daarom vertellen we u graag hoe u ketels het beste kunt vergelijken. En geven we u de top-5 beste cv-ketels volgens de Consumentenbond in 2014.
Lees verder >

Verschillende soorten cv-ketels

Een nieuwe cv-ketel nodig, dan is het goed om eerst eens uit te zoeken welke soorten cv-ketels er zijn en welke bij uw situatie past. Tegenwoordig loopt het aanbod van VR-ketels tot HR-e ketels. Benieuwd?
Lees verder >

Alle merken op een rij

Via een van onze servicepartners bij u in de buurt kunt u verschillende merken cv-ketels kopen, huren of leasen. Van Atag tot Vaillant. We hebben alle merken voor u op een rij gezet en vertellen u er meer over.
Lees verder >

De prijs van een cv-ketel

Via een van onze servicepartners kunt u een cv-ketel kopen, huren of leasen. Maar voordat u een keuze maakt, wilt u waarschijnlijk eerst weten wat zo’n ketel nou eigenlijk kost. We informeren u daar graag over.
Lees verder >

Is uw cv-ketel aan vervanging toe?

Helaas gaat een cv-ketel niet een leven lang mee. Eens in de twaalf à vijftien jaar is uw cv-ketel toe aan vervanging. Bovendien zijn er dan inmiddels veel energiezuinigere varianten op de markt. Denkt u aan vervangen?
Lees verder >

Heel belangrijk: deskundige installatie

Koopt, huurt of least u een cv-ketel via een van onze servicepartners, dan wordt uw ketel deskundig geïnstalleerd. Vaak hangt uw nieuwe ketel al binnen een dag op de juiste plaats. Een ervaren monteur regelt dat.
Lees verder >

Help, mijn cv-ketel doet het niet meer

Geen paniek, waarschijnlijk is het een storing en hoeft u niet meteen op zoek naar een nieuwe ketel. Om te ontdekken wat er mis is, kunt u onze checklist volgen of contact opnemen met een van onze servicepartners.
Lees verder >

Irritant getik en geborrel?

Een warm en aangenaam huis, dat willen we allemaal. Maar als uw ketel niet goed bijgevuld is en uw radiatoren niet ontlucht, wordt uw huis inefficiënt verwarmd. Daarom vertellen we u alles over bijvullen ontluchten.
Lees verder >