Cv-ketels van Essent

 • Een goede cv-ketel houdt uw huis warm en comfortabel. Vervang daarom op tijd uw oude ketel voor een nieuwe. Onze servicepartners regelen alles van A tot Z voor u.

  Adviesgesprek aanvragen

 • Tijdelijke aanbieding cv-ketel: Cadeaukaart ter waarde van € 250,- of € 200,- korting.

  Bekijk de actievoorwaarden.

  De voordelen

  • Betrouwbare en veilige cv-ketel 
  • Installatie binnen 1 dag
  • Wij nemen uw oude ketel mee
Essent levert samen met:


Op zoek naar de beste cv-ketel?

Het warme hart van uw huis moet natuurlijk wel blijven kloppen. Daarom vertellen we u graag hoe u ketels het beste kunt vergelijken.
Meer over de beste cv-ketels >

Verschillende soorten cv-ketels

Een nieuwe cv-ketel nodig, dan is het goed om eerst eens uit te zoeken welke soorten cv-ketels er zijn en welke bij uw situatie past. Tegenwoordig loopt het aanbod van VR-ketels tot HR-e ketels. Benieuwd?
Meer over soorten cv-ketels >

Alle merken op een rij

Via een van onze servicepartners bij u in de buurt kunt u verschillende merken cv-ketels kopen, huren of leasen. Van Atag tot Vaillant. We hebben alle merken voor u op een rij gezet en vertellen u er meer over.
Meer over de verschillende merken cv-ketels >

De prijs van een cv-ketel

Via een van onze servicepartners kunt u een cv-ketel kopen, huren of leasen. Maar voordat u een keuze maakt, wilt u waarschijnlijk eerst weten wat zo’n ketel nou eigenlijk kost. We informeren u daar graag over.
Meer over de prijzen van een cv-ketel >

Is uw cv-ketel aan vervanging toe?

Helaas gaat een cv-ketel niet een leven lang mee. Eens in de twaalf à vijftien jaar is uw cv-ketel toe aan vervanging. Bovendien zijn er dan inmiddels veel energiezuinigere varianten op de markt. Denkt u aan vervangen?
Meer over repareren of vervangen van uw cv-ketel >

Heel belangrijk: deskundige installatie

Koopt, huurt of least u een cv-ketel via een van onze servicepartners, dan wordt uw ketel deskundig geïnstalleerd. Vaak hangt uw nieuwe ketel al binnen een dag op de juiste plaats. Een ervaren monteur regelt dat.
Meer over de installatie van een cv-ketel >

Help, mijn cv-ketel doet het niet meer

Geen paniek, waarschijnlijk is het een storing en hoeft u niet meteen op zoek naar een nieuwe ketel. Om te ontdekken wat er mis is, kunt u onze checklist volgen of contact opnemen met een van onze servicepartners.
Meer over storingen van een cv-ketel >

Irritant getik en geborrel?

Een warm en aangenaam huis, dat willen we allemaal. Maar als uw ketel niet goed bijgevuld is en uw radiatoren niet ontlucht, wordt uw huis inefficiënt verwarmd. Daarom vertellen we u alles over bijvullen ontluchten.
Meer over bijvullen en ontluchten van uw cv-ketel >