Beste cv-ketel

 • Altijd warm douchen? Ontdek de beste cv-ketel bij Essent.
 • Ontdek de beste cv-ketel

  Hoe lang u ook onder de douche staat, u wilt verzekerd zijn van warm water. Daarvoor wilt u de beste cv-ketel. Om het u gemakkelijk te maken vertellen we u waar u op kunt letten als u de beste cv-ketel voor uw situatie zoekt.

Waar moet u op letten bij het kiezen van de beste cv-ketel

 • 1. Installatie

  Wie de cv-ketel komt installeren is erg belangrijk. De installatie moet namelijk voldoen aan voorschriften voor uw eigen veiligheid. Onze ervaren servicepartners werken altijd volgens de laatste normen.

 • 2. Garantie

  Als u een nieuwe cv-ketel koopt, krijgt u garantie. Vraag altijd naar de voorwaarden, zodat u beter kunt vergelijken.

 • 3. Prijs

  De totaalprijs van uw nieuwe cv-ketel bestaat uit de prijs van de ketel en de installatiekosten. We vertellen u graag meer over de prijs van een nieuwe ketel.

 • 4. CW-label

  Elke cv-ketel krijgt een bepaald Comfort WarmWater label. Dit loopt van klasse één tot en met zes. Hoe hoger de klasse, hoe hoger het comfort. Zo is een CW1-ketel alleen geschikt voor gebruik in de keuken. En met een CW6-ketel kunt u tegelijk warm water gebruiken in de badkamer én keuken.

 • Elke cv-ketel krijgt een bepaald Comfort WarmWater label

Beste cv-ketel voor uw situatie?

Vraag een adviesgesprek aan, dan brengt een van onze servicepartner uw wensen in kaart. Ook kijkt de expert naar de ruimte waar de cv-ketel moet komen te hangen. Zo weet u na deze afspraak meteen welke cv-ketel voor u het beste is en wat de kosten en mogelijkheden zijn.

Nu € 100 korting óf gratis slimme thermostaat bij aankoop van een cv-ketel
Bij aankoop van een nieuwe cv-ketel profiteer je nu van een mooie aanbieding. Je ontvangt € 100 korting op een geselecteerde cv-ketel óf een slimme thermostaat naar keuze.
Verplicht gasloos? Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden van de Remeha GasLos garantie.
Actievoorwaarden

Adviesgesprek aanvragen