Energie met een cadeau

Iets extra’s bij je energiecontract

  • Bij 1, 3 of 5 jaar Stroom & Gas
  • Kies zelf je cadeau of cadeaukaart
  • Welkomstcadeaus wisselen regelmatig

Welkomstcadeau bij energie

Als je kiest voor een energiecontract bij Essent, belonen wij je met een mooi welkomstcadeau. Over het algemeen geldt: hoe langer de looptijd van je energiecontract, des te hoger je korting of groter je cadeau. Heb je geen gasaansluiting of neem je gas af bij een andere energieleverancier? Ook mensen die alleen kiezen voor elektriciteit belonen wij met een passend cadeau.

Doe de postcodecheck en bekijk welke energiecontracten op jouw adres mogelijk zijn. Je krijgt meteen een handig overzicht met alle mogelijkheden en de bijbehorende cadeaus. Goed om te weten: ons aanbod wisselt regelmatig.

Het cadeau dat bij je past

Het is wel zo handig dat je een cadeau krijgt waar je écht iets aan hebt. Daarom kies je bij ons zelf je cadeau of cadeaukaart. Iets leuks voor in huis, voor jezelf of juist voor iemand anders: het is aan jou!

Essent keuze cadeaukaart

Keuze cadeaukaart

Altijd handig, een cadeaukaart

Kies je welkomstcadeau

Iets extra's bij je energiecontract

Daarom kies je voor Essent

Verschillende energieleveranciers bieden welkomstcadeaus bij energie. Maar dankzij onze scherpe tarieven én goede service is de kans groot dat Essent voor jou de juiste keuze is. Je kiest voor Essent, omdat:

  • We hebben al meer dan 100 jaar ervaring in energie
  • Al ruim 1,4 miljoen consumenten gingen je voor
  • Vaste klanten krijgen driedubbel voordeel met Thuisvoordeel
Klant worden bij Essent: dat doe je zo
  • Meld je aan bij Essent. Regel dit uiterlijk 14 dagen voor je verhuist.

  • Je ontvangt een bevestiging per e-mail of post, en krijgt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.

  • Als je de sleutel van je woning krijgt, geef je de meterstanden door aan Essent. Zo weten wij vanaf welke meterstand het energieverbruik start. Als je een slimme meter hebt, hoef je niets te doen.

  • Je ontvangt je welkomstcadeau. Per type cadeau verschilt het wanneer dit is.

Veelgestelde vragen

Je cadeau is afhankelijk van het energiecontract dat je kiest. Als je kiest voor Groene Stroom (& Gas) van Essent krijg je een interessant aanbod én bijbehorend welkomstcadeau. Bijvoorbeeld een energiekorting, cadeaubon, cadeau naar keuze of korting op je tarief. Essent is een energieleverancier met cadeau en maakt overstappen erg eenvoudig.

Dat verschilt per cadeau. Een cadeaukaart of smart home product wordt deze per post verstuurd. Een energiekorting wordt op je bankrekening gestort. Korting op je energierekening wordt verrekend met je jaarafrekening. In de actievoorwaarden vind je altijd terug wanneer je je cadeau krijgt.

Ja, wij waarderen onze bestaande klanten die hun energiecontract bij Essent willen verlengen. Als je kiest voor een nieuw energiecontact heb je voordeel van vaste, lage leveringstarieven en mooie klantacties. Bijvoorbeeld een korting op je tarief, een energiekorting of een cadeau? De keuze is aan jou.

Het cadeau dat je krijgt is afhankelijk van de looptijd en het energiecontract dat je kiest. Ook mensen die alleen kiezen voor elektriciteit belonen wij met een passend cadeau. Doe de postcodecheck en je ziet direct welk cadeau je bij het energiecontract van jouw voorkeur ontvangt.

Niet alleen profiteer je van vaste lage energietarieven en groene stroom uit wind en zon, wij helpen je ook energie te besparen. Met de handige tips op Mijn Essent en onze website laten wij zien hoe je nog meer geld op stroom en gas bespaart. Probeer ook zeker onze app. Met de nieuwe VerbruiksManager+ app regel je alles rondom energie. Die laat precies zien hoeveel stroom en gas je op welk moment hebt verbruikt. Dit inzicht is een handig hulpmiddel om nog meer energie te besparen. Nog een stapje verder gaan? Dan zijn zonnepanelen van Essent zeer interessant voor je. Al met slechts enkele zonnepanelen wek je genoeg stroom op om aanzienlijk op je elektriciteitskosten te besparen.

Benieuwd naar jouw welkomstcadeau?

Wil je overstappen van energie met een cadeau? Met onze handige postcodecheck bekijk je binnen 1 minuut welk energiecontract het beste bij je past.