Korting op cv-onderhoud
gewoon via Thuisvoordeel

Cv-ketel onderhoud

Regelmatig cv-ketel onderhoud is belangrijk voor een goede en veilige installatie. En omdat je meedoet aan Thuisvoordeel, krijg je nu een aantrekkelijke korting op dit onderhoud. Je betaalt de eerste 24 maanden maar € 8,50 per maand i.p.v. € 11,03. Zo blijft je cv-ketel altijd in topconditie!
Besparen cv-ketel onderhoud

Besparen op je energierekening

Onderhoud aan de cv-ketel zorgt voor een optimale werking van het apparaat. Hiermee bespaar je energie.

cv-ketel onderhoud veilig

Een veilige installatie

Regelmatig cv-ketel onderhoud minimaliseert de kans op lekkage van koolmonoxide. 

Zekerheid cv-ketel onderhoud

Geen zorgen om je cv-ketel

Met een cv onderhoudscontract kom je niet voor verrassingen te staan. Toch een storing? We helpen je binnen 24 uur.

Thuisvoordeel: korting op cv-ketel onderhoud

Omdat je meedoet met Thuisvoordeel, krijg je een mooie korting op het Standaard service- en onderhoudsabonnement voor je cv-ketel.
Met een cv onderhoudscontract blijft je cv-ketel in topconditie.

 • Binnen 24 uur hulp bij storing
 • Altijd bereikbaar
 • Gratis eerste cv-ketel inspectie
 • Periodiek onderhoud (om het jaar)
 • Geen voorrijkosten
 • Geen arbeidsloon

De eerste 24 maanden Thuisvoordeel € 8,50 /mnd
Daarna € 11,03/mnd.

Direct aanvragen

Nu met gratis cv-ketel inspectie van € 50

In 4 stappen een abonnement op cv-ketel onderhoud

cv onderhoud

Kies je abonnement

Kies voor cv-ketel onderhoud met Thuisvoordeelkorting. Vul je gegevens in en sluit het abonnement af.

cv-ketel onderhoud

Bevestiging

Na de aanvraag ontvang je de bevestiging binnen 24 uur. Je ontvangt een e-mail met het contract.

onderhoud cv-ketel

Contact

Onze servicepartner belt je voor het maken van een afspraak voor de cv-ketel inspectie. We kiezen een moment waarop het jou uitkomt.

ketel onderhoud

Cv-ketel inspectie

De monteur controleert je cv-ketel. Meestal voert de monteur ook direct het onderhoud aan je cv-ketel uit.

kaart_nederland_servicepartners.png

Onze lokale servicepartners

Essent werkt met gecertificeerde servicepartners. De monteurs van onze servicepartners zijn vakmensen met jarenlange ervaring.

 • Snel: bij een storing word je binnen 24 uur geholpen, ook in het weekend
 • Altijd dichtbij: er is altijd een servicepartner bij jou in de buurt
 • Deskundig en persoonlijk: professioneel onderhoud met persoonlijke service
Energiewacht Energiewacht Groep Geas Kemkens Volta Limburg

Cv-ketel onderhoud en service via Essent

 • Gratis eerste ketel inspectie van € 50
 • Storing binnen 24 uur opgelost door een deskundige monteur
 • 24/7 bereikbaar, ook in het weekend

Ook als je geen klant bent van Essent zorgen we graag voor het onderhoud van je cv-ketel. Overstappen van energieleverancier is niet nodig. 

Veelgestelde vragen over cv-ketel onderhoud

Omdat je meedoet aan Thuisvoordeel, kun je ons standaard abonnement voor cv-ketel onderhoud afsluiten met een mooie korting. Je betaalt de eerste 24 maanden € 7,95 i.p.v. € 10,50. 

De korting geldt alleen zolang je een energiecontract bij ons hebt én meedoet aan Thuisvoordeel. Ben je geen klant meer en/of schrijf je je uit voor Thuisvoordeel, dan geldt het reguliere tarief voor het standaard service- en onderhoudsabonnement via Essent. 

Je kunt makkelijk en snel overstappen naar een abonnement op cv-ketel onderhoud van Essent. We helpen je met een overstapbrief om op te zeggen bij je huidige aanbieder. Het enige wat je nodig hebt zijn de adresgegevens van je huidige aanbieder en je persoonlijke gegevens. Stuur de overstapbrief op naar je huidige leverancier en wacht op de bevestiging. Daarna kun je een abonnement op cv-ketel onderhoud bij Essent aanvragen. Download hieronder de overstapbrief.

Overstapbrief cv-ketel onderhoud

Tijdens de cv-ketel inspectie bekijkt de monteur je cv-ketel en hoe deze geïnstalleerd is. De monteur checkt de staat en veiligheid van de cv-ketel. In de meeste gevallen wordt tijdens de eerste cv-ketel inspectie ook het periodiek ketel onderhoud uitgevoerd. Zo is je cv-ketel meteen in topconditie.

Ja, we zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het oplossen van storingen van je cv-ketel. Heb je een storing die snel opgelost moet worden? Dan komen we zo snel mogelijk bij je langs, ook in het weekend of in de avond..

De cv-ketel krijgt een keer per 24 maanden onderhoud. Dit gebeurt altijd op afspraak. Zo komt de monteur langs op een moment dat het jou uitkomt. De eerste onderhoudsbeurt combineren we meestal met de eerste cv-ketel inspectie.

Als je verhuist, kun je het abonnement helaas niet meenemen naar de nieuwe woning. We sluiten het onderhoudscontract voor je cv-ketel daarom af. Het is uiteraard geen probleem om een nieuw abonnement af te sluiten voor het nieuwe adres. We staan ook op het nieuwe adres voor je klaar met ketel onderhoud.

Op dit moment niet. Momenteel bieden we alleen abonnementen op onderhoud voor cv-ketels. Deze gelden niet voor warmtepompen.

De meeste cv-ketels komen in aanmerking, maar niet allemaal. Het kan voorkomen dat de cv-ketel achterstallig onderhoud heeft of onveilig is. In dat geval heeft de monteur het recht de cv-ketel niet in beheer te nemen.

Met een abonnement op cv-ketel onderhoud profiteer je van meerdere voordelen. Bij een storing word je snel geholpen. Bovendien zijn verschillende kosten inbegrepen in de prijs.