Cv-ketel onderhoud
Service en onderhoud via Essent

Cv-ketel onderhoud

Regelmatig cv-ketel onderhoud is belangrijk voor een goede en veilige installatie. Met een service- en onderhoudsabonnement voor de cv-ketel ben je klaar voor de koude maanden.

Besparen cv-ketel onderhoud

Besparen op je energierekening

Onderhoud aan de cv-ketel zorgt voor een optimale werking van het apparaat. Hiermee bespaar je energie.

Veiligheid cv-ketel

Een veilige installatie

Regelmatig cv-ketel onderhoud minimaliseert de kans op lekkage van koolmonoxide. 

Zekerheid cv-ketel onderhoud

Geen zorgen om je cv-ketel

Met een cv onderhoudscontract kom je niet voor verrassingen te staan. Toch een storing? We helpen je binnen 24 uur.

Onze abonnementen op cv-ketel onderhoud

We hebben een scherp aanbod voor drie verschillende abonnementen op service en onderhoud voor de cv-ketel. Met een cv onderhoudscontract blijft je cv-ketel in topconditie. 

Nu met gratis cv-ketel inspectie van € 50

Eenmalig cv-ketel onderhoud

Eenmalig cv-ketel onderhoud

Sluit je liever geen cv onderhoudscontract af, maar wil je toch een goed werkende verwarmingsketel? Kies dan voor eenmalig cv-ketel onderhoud. Met een eenmalige onderhoudsbeurt zit je nergens aan vast.

kaart_nederland_servicepartners.png

Onze lokale servicepartners

Essent werkt met gecertificeerde servicepartners. De monteurs van onze servicepartners zijn vakmensen met jarenlange ervaring.

  • Snel: bij een storing word je binnen 24 uur geholpen, ook in het weekend
  • Altijd dichtbij: er is altijd een servicepartner bij jou in de buurt
  • Deskundig en persoonlijk: professioneel onderhoud met persoonlijke service
Geas Kemkens Volta Limburg Energiewacht Energiewacht Groep
Een veilige cv-ketel

Cv-ketel onderhoud voor een veilige installatie

Regelmatig cv-ketel onderhoud is belangrijk voor een veilige cv-ketel installatie. Een expert controleert de cv-ketel op veiligheidsrisico's, bijvoorbeeld lekkage van schadelijke gassen. De monteur stelt de cv-ketel optimaal in en verwijdert vuil.
Meer over de voordelen van cv-ketel onderhoud.

Cv-ketel onderhoud en service via Essent

  • Gratis eerste ketel inspectie van € 50
  • Storing binnen 24 uur opgelost door een deskundige monteur
  • 24/7 bereikbaar, ook in het weekend

Ook als je geen klant bent van Essent zorgen we graag voor het onderhoud van je cv-ketel. Overstappen is niet nodig.

Veelgestelde vragen over cv-ketel onderhoud

Tijdens de cv-ketel inspectie bekijkt de monteur je cv-ketel en hoe deze geïnstalleerd is. De monteur checkt de staat en veiligheid van de cv-ketel. In de meeste gevallen wordt tijdens de eerste cv-ketel inspectie ook het periodiek ketel onderhoud uitgevoerd. Zo is je cv-ketel meteen in topconditie.

Ja, we zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het oplossen van storingen van je cv-ketel. Heb je een storing die snel opgelost moet worden? Dan komen we zo snel mogelijk bij je langs, ook in het weekend of in de avond. Afhankelijk van het type abonnement valt dit binnen de dekking.

Komt er een monteur bij je langs voor een storing of voor het onderhoud van je cv-ketel? Dan wordt er per keer maximaal €275 vergoedt. Het gaat hierbij om onderdelen van de cv-ketel.

De cv-ketel krijgt een keer per 24 maanden onderhoud. Dit gebeurt altijd op afspraak. Zo komt de monteur langs op een moment dat het jou uitkomt. De eerste onderhoudsbeurt combineren we meestal met de eerste cv-ketel inspectie.

Voor het periodiek ketel onderhoud betaal je geen arbeidskosten. Heb je een storing? Dan zijn de arbeidskosten niet inbegrepen.

Als je verhuist, kun je het abonnement helaas niet meenemen naar de nieuwe woning. We sluiten het onderhoudscontract voor je cv-ketel daarom af. Het is uiteraard geen probleem om een nieuw abonnement af te sluiten voor het nieuwe adres. We staan ook op het nieuwe adres voor je klaar met ketel onderhoud.

Op dit moment niet. Momenteel bieden we alleen abonnementen op onderhoud voor cv-ketels. Deze gelden niet voor warmtepompen.

De meeste cv-ketels komen in aanmerking, maar niet allemaal. Het kan voorkomen dat de cv-ketel achterstallig onderhoud heeft of onveilig is. In dat geval heeft de monteur het recht de cv-ketel niet in beheer te nemen.

Als je een abonnement hebt op cv-ketel onderhoud, profiteer je van verschillende voordelen. Klanten met een abonnement krijgen voorrang bij een storing. Bovendien zijn verschillende kosten inbegrepen in de prijs. Zo betaal je bij een standaard abonnement bijvoorbeeld niet voor de voorrijkosten en het arbeidsloon. Bij de verschillende abonnementen zie je welke zaken zijn inbegrepen in de prijs bij het Budget, Standaard en Premium abonnement.