Een cv-ketel kopen
Een zuinige cv-ketel mét installatie

Een cv-ketel kopen

Is je cv-ketel toe aan vervanging? Vervang de cv-ketel dan op tijd. Zo geniet je altijd van een warm huis en warm water. Bij Essent ben je aan het juiste adres voor het kopen van een cv-ketel. Onze moderne cv-ketels zijn energiezuinig en betrouwbaar. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. 

Cv-ketel kopen, een eenmalige investering

Een eenmalige investering

Een cv-ketel kopen is een eenmalige investering. Je bent direct eigenaar van de cv-ketel en je hebt 2 jaar garantie op het product.

Een energiezuinige cv-ketel kopen

Een energiezuinige cv-ketel

Moderne cv-ketels zijn energiezuinig en hebben een hoog rendement. Zo verbruik je niet onnodig te veel energie en zijn de energiekosten lager dan bij een verouderde cv-ketel.

Professionele installatie van de cv-ketel

Snelle en professionele installatie

Onze servicepartner bij jou in de buurt installeert de cv-ketel. Dit is bij de prijs inbegrepen. Zo ben je verzekerd van een veilige installatie.

Een cv-ketel kopen: onze producten

Wanneer je een cv-ketel koopt via Essent ben je zeker van een energiezuinig en betrouwbaar apparaat. Met een scherp aanbod op drie verschillende Intergas cv-ketels kies je voor een hr-combiketel van een uitstekende kwaliteit. Liever een cv-ketel kopen van een ander merk? Dat kan. Laat je dan vrijblijvend adviseren.

cv-ketel kopen CW3

Intergas

Kombi Kompakt CW3 (17 kW)


  • Klein huishouden
  • Appartement of tussenwoning
  • Gebruik van spaardouche, geen bad

 Vanaf €1.800,-

Adviesgesprek aanvragen

cv-ketel kopen CW4

Intergas

Kombi Kompakt CW4 (22 kW)


  • Middelgroot huishouden
  • Hoekwoning of 2-onder-1-kapwoning
  • Gebruik douche óf bad

 Vanaf €1.895,-

Adviesgesprek aanvragen

Cv-ketel kopen CW5

Intergas

Kombi Kompakt CW5 (26 kW) 


  • Groot huishouden
  • Vrijstaande woning
  • Gebruik douche én bad gelijktijdig

 Vanaf €1.950,-

Adviesgesprek aanvragen

Nu €100 korting bij aanschaf nieuwe cv-ketel

Bij aankoop van een nieuwe cv-ketel profiteer je nu van een mooie aanbieding:

  • Je ontvangt € 100 korting op een geselecteerde cv-ketel

De aanbieding is geldig tot en met 31 december 2022.


Verplicht gasloos? Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Thermostaat CV aanbieding
Vaillant cv-ketel kopen AWB cv-ketel kopen Remeha cv-ketel kopen ATAG cv-ketel kopen Intergas cv-ketel kopen Nefit cv-ketel kopen
Lokale servicepartners Essent

Een servicepartner bij jou in de buurt

Essent werkt samen met lokale servicepartners. De monteurs van onze servicepartners zijn echte vakmensen met jarenlange ervaring. Zij zorgen voor professionele installatie van de cv-ketel en persoonlijke service. 
Samen met onze servicepartners zorgen we voor een comfortabel warm huis. Dankzij de landelijke dekking is er altijd een servicepartner bij jou in de buurt.
Energiewacht Kemkens Volta-Limburg Energiewacht West

Meer informatie

cv-ketel ontluchten en bijvullen

Cv-ketel bijvullen en ontluchten

Regelmatig bijvullen en ontluchten is belangrijk voor een goede werking van de cv-ketel. Met het stappenplan voorkom je dat de cv-ketel minder goed gaat werken. 

Meer over de cv-ketel bijvullen en ontluchten

cw waarde cv-ketel

De CW-waarde van een cv-ketel

De CW-waarde van een cv-ketel is één van de zaken waarop je moet letten bij de aanschaf van een cv-ketel. Maar wat is een CW-waarde precies? We vertellen je er meer over.

Meer over de CW-waarde van een cv-ketel

cv-ketel veiligheidstips

Veiligheid cv-ketel

Professionele installatie van een cv-ketel is belangrijk. Een niet goed geïnstalleerde cv-ketel kan voor gevaren zorgen. We geven je graag een aantal veiligheidstips.

Meer over de veiligheid van een cv-ketel

Veelgestelde vragen over een cv-ketel kopen

Na het aanvragen van het adviesgesprek neemt een van de adviseurs van onze servicepartners telefonisch contact met je op. Samen met de adviseur bespreek je jouw situatie. De adviseur brengt een advies uit over de meest geschikte cv-ketel voor jouw woning en huishouden.

Ja, dat kan. Momenteel hebben we een scherp aanbod op cv-ketels van het merk Intergas. We bieden daarnaast ook cv-ketels van de merken Atag, AWB, Nefit, Remeha en Vaillant. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van de keuze voor het merk cv-ketel. Vraag hiervoor een adviesgesprek aan.

Bij het huren van een cv-ketel betaal je een vast bedrag per maand. Bij het kopen van een cv-ketel doe je een eenmalige investering. Daarnaast is bij het huren van een cv-ketel het onderhoud inbegrepen. Dat is bij het kopen van een cv-ketel niet het geval. De ketel is wél jouw volledige eigendom en je hebt de keuze uit verschillende goede aanbiedingen op cv-ketel onderhoud