PlusJeHuis en bespaar energie

Waarom PlusJeHuis?

  • Gratis energieadvies op maat

  • Persoonlijk contact

  • In 5 minuten klaar

Energieadvies voor mijn woning of huis

Energieadvies voor uw huis

Essent helpt u graag op weg naar een energiezuinig huis. Daarom PlusJeHuis: persoonlijk energieadvies voor uw woning. Met de gratis adviesscan ziet u binnen een paar stappen hoe uw huis energiezuiniger wordt. Én wat dat kost en oplevert!

Van besparingsadvies tot installatie

Als u dat wilt, kunt u het energieadvies telefonisch bespreken met een adviseur en regelt Essent de offertes en installatie.  Zo wordt energie besparen steeds makkelijker!

Scan mijn huis

Hoe werkt PlusJeHuis?


icon-1-scan.png
whitespace.png
Doe de gratis adviesscan voor uw huis en ontdek hoe u energie kunt besparen.
icon-2-people.png

U kiest zelf of u met een adviseur de energiebesparende maatregelen verder telefonisch bespreekt.
icon-3-document.png

Wij vragen de offerte(s) voor u aan bij onze servicepartners.
icon-4-calculator.png

Wij regelen de afspraken met de installateur en blijven beschikbaar voor vragen.
icon-5-van.png

De installateur voert de energiebesparende maatregelen bij u thuis uit.

Scan mijn huis

energie-adviseur.jpg

Net als André energie en geld besparen? Bekijk hoe!

Onze partners

EnergiewachtGeas EnergiewachtEnergiewacht Groep
Nederland IsoleertCVtotaal Isoprofs
Volta SolarKemkensVolta Limburg

Veelgestelde vragen

Met PlusJeHuis adviseren we u hoe u energie kunt besparen. De online adviesscan is de eerste stap. Deze scan kunt u gratis doorlopen. We kijken eerst naar de woning zelf. Wat zijn de kenmerken van de woning? Wat is er al gedaan? Dan stellen we vragen om het gedrag in de woning te bepalen, zoals het aantal bewoners en of er een douche of bad is. Tot slot vragen we wat voor u het meest belangrijk is: geld besparen, minder gas verbruiken, comfort verhogen of een beter energielabel? 

Zo ziet u in een paar stappen hoe uw huis energiezuinig wordt en ziet u ons energieadvies. Het energieadvies bestaat uit een overzicht van energiebesparende maatregelen. Y kunt het energieadvies opslaan. Neemt u het advies graag door met een energieadviseur van Essent? Dat kan telefonisch. Als u dat wenst, kunnen wij voor u de offertes aanvragen bij onze servicepartners. Essent is uw aanspreekpunt, van advies tot installatie.

Voor het aanbrengen van de energiebesparende maatregelen werken wij samen met onze servicepartners en andere partners. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd door Essent.

Het PlusJeHuis adviesteam is onderdeel van Essent. Op basis van de kenmerken van uw woningen en persoonlijke wensen geven we u energieadvies. We adviseren u over de meest geschikte energiebesparende maatregelen. Essent helpt u met het aanvragen van offertes bij onze servicepartners.  De servicepartners verzorgen vervolgens de offerte en installatie. Essent ziet er op toe dat de maatregelen goed worden uitgevoerd.