Landelijke dekking Essent servicepartners

Essent servicepartners in heel Nederland

Essent helpt consumenten en organisaties graag om efficiënter om te gaan met energie. Bij ons kan iedereen in Nederland zijn eigen leefwereld beter maken. Samen met onze servicepartners geven we je graag tips en advies over de ongekende mogelijkheden van energie en hoe je energie bespaart. Onze servicepartners zitten verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een expert bij je in de buurt.

Waar kunnen we je mee helpen?

Bekijk onze vakgebieden:

Werken bij onze servicepartners

Ga naar energiemonteurs.nl om alle actuele vacatures te bekijken.

Meer weten? Neem contact op met onze servicepartners • Energiewacht
 • Energiewacht

  Energiewacht, Energiewacht Groep en Geas Energiewacht zijn samen verder gegaan als Energiewacht. Drie sterke bedrijven zijn samen één. Wij zijn Energiewacht. Energiewacht levert een comfortabel, veilig en duurzaam binnenklimaat in huis en bedrijf. Verwarming, warm water, energiebesparing en energieopwekking zijn onze specialismen. Onze oorsprong ligt bij Service en Onderhoud van energietoestellen. Wij helpen bij jouw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door betrouwbaar en realistisch energie advies en het installeren van nieuwe producten zoals CV-ketels, zonnepanelen, ventilatie, airco’s en warmtepompen. Wij zijn een totaalaanbieder van al je energie oplossingen. Alles op één vertrouwd adres. In het Noorden en Oosten van Nederland hebben wij bijna 900.000 particuliere en zakelijke klanten.

 • Kemkens
 • Kemkens

  Kemkens is opgericht in 1857 en uitgegroeid tot specialist in dienstverlening op het gebied van warmte en comfort. Zo is Kemkens totaalleverancier als het gaat om cv-ketels. Met een zeer ruim en merkonafhankelijk assortiment, garandeert Kemkens producten van topkwaliteit. Of het nu om het kopen of huren van een cv-ketel gaat. Daarnaast wordt de complete ontzorging voor cv-ketel onderhoud aangeboden. Met een 24/7 storingsdienst is Kemkens ten alle tijden bereikbaar om je cv-ketel veilig en optimaal te kunnen laten functioneren. Behalve cv-ketels is Kemkens ook uw leverancier in zonne-energie, woningisolatie en ventilatie reiniging. Kemkens is gevestigd in Oss, Eindhoven, Oosterhout en Middelburg. Met een landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs en 600 servicemonteurs, is Kemkens actief in de gehele regio van Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. 


 • Advies en informatie
  Telefoon: 088 - 5050300. Ma t/m vrij 8:00-16:30 uur.
  Storing en onderhoud
  Telefoon: 088 - 5050330. 24/7 bereikbaarheid
  E-mail: verkoop@kemkens.nl
  Website: www.kemkens.nl
  Bezoekadres
  Merwedestraat 58
  5347 KW Oss
  Postadres
  Postbus 205
  5340 AE Oss

 • Volta Limburg
 • Volta Limburg

  Volta Limburg is totaalaanbieder van duurzame energieoplossingen. Bij Volta Limburg kan men rekenen op veilige, betrouwbare producten zoals cv-ketels, onderhoud, warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, woningisolatie- en ventilatie. Niet voor niets geniet Volta Limburg het vertrouwen van 140.000 Limburgers. Volta Limburg streeft ernaar dat haar klanten zich prettig voelen in hun leef- en werkomgeving. Er wordt deskundig advies en de allerbeste service gegeven. Want het thuisgevoel gaat over meer dan temperatuur alleen. Volta Limburg, voelt altijd beter. 

 • Volta Solar
 • Volta Solar

  Met meer dan tien jaar ervaring is Volta Solar één van de grootste spelers op gebied van zonne-energie in Nederland en België. Volta Solar is erkend Zonnekeur Installateur. Het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van zonnepaneleninstallaties is de kernactiviteit van het bedrijf. Tevens biedt Volta Solar via de webshop Bespaarbazaar.nl verschillende energiebesparende producten. Volta Solar is onderdeel van de landelijke groep van servicepartners van Essent. Volta Solar is het kenniscentrum op gebied van zonne-energie. Dit betekent dat Volta Solar alles regelt van inkoop en logistiek tot advies, planning en installatie. Wilt je weten hoeveel je kunt verdienen met zonne-energie? Via de online Dakcheck kun je snel en eenvoudig vrijblijvend advies opvragen. Volta Solar is trots op onze service-gerichte houding en persoonlijke aanpak.

 • Energiewacht Solar
 • Energiewacht Solar

  Energiewacht Solar heeft ruime kennis en ervaring met zonne-energie. Op vele daken van particulieren en bedrijven hebben wij zonnepanelen geïnstalleerd. Daarnaast biedt Energiewacht Solar zonneboilers aan voor particulieren en MKB in Groningen, Drenthe en West-Nederland. 

 • EnergieWonen
 • EnergieWonen

  EnergieWonen is een specialist op het gebied van zonnepanelen voor de particuliere markt. Met bijna 10 jaar ervaring en meer dan 15.000 geplaatste zonnepaneelsystemen behoort EnergieWonen tot de grootste spelers op de Nederlandse markt. EnergieWonen staat garant voor een persoonlijk advies, een eigen installatieservice en een uitstekende klantbeoordeling. Daarnaast beschikt EnergieWonen over het zonnekeurcertificaat en is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

 •       

 • Advies en informatie
  Telefoon: 088 – 55 66 770
  E-mail: info@energiewonen.nl
  Website: www.energiewonen.nl
  Bezoekadres
  Damsluisweg 48
  1332 ED Almere
  Postadres
  Damsluisweg 50
  1332 ED Almere


 • ZON7
 • ZON7

  ZON7 is gespecialiseerd in het online adviseren, installeren en onderhouden van zonnepaneelsystemen voor de particuliere markt. Als online specialist behoort ZON7 tot één van de snelst groeiende bedrijven van de EnergieWonen Groep. ZON7 staat garant voor een hoge klanttevredenheid. Door de unieke samenwerking met de EnergieWonen Groep beschikt ZON7 over een eigen installatieservice. Tevens is ZON7 aangesloten als lid bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie en brancheorganisatie HollandSolar

 •       

 • Advies en informatie
  Telefoon: 085-301 00 23
  E-mail: info@zon7.nl
  Website: www.zon7.nl
  Bezoekadres
  Damsluisweg 50
  1332 ED Almere
  Postadres
  Damsluisweg 50
  1332 ED Almere

 • Isoprofs
 • Isoprofs

  Isoprofs is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt. Isoprofs opereert landelijk. Essent werd in augustus 2017 volledig eigenaar van Isoprofs.

 • Nederland Isoleert
 • Nederland Isoleert

  Nederland Isoleert is het grootste isolatiebedrijf in Nederland op de particuliere markt. Haar doelstelling is om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland geïsoleerd te hebben. Dit is belangrijk voor het milieu voor ieder gezin in Nederland, omdat de voordelen overduidelijk zijn. Nederland Isoleert opereert landelijk.

 • CVtotaal
 • CVtotaal

  CVtotaal is in 2004, als onderdeel van Installatie Techniek BV te Stiens, opgezet om klanten te bedienen op het gebied van CV ketels, radiatoren en meer installatie technische producten via de webshop. Mede dankzij 40 jaar ervaring in de branche en een hoge mate van automatisering en ontwikkeling, weet zowel de particuliere als de zakelijke markt dat CVtotaal je eerste bestemming is voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en concurrerende prijzen. Naast het Thuiswinkelwaarborg, hebben 6200+ klanten CVtotaal gemiddeld met een 9.4/10 gewaardeerd en is CVtotaal in 2018 overgenomen door Essent NV dankzij de unieke manier van presteren. Bezoek CVtotaal.nl en laat je inspireren door de best geteste CV-ketels, mooiste designradiatoren en duurzame oplossingen als vloerverwarming en warmtepompen

 • Volta Solar
 • Klimaatroute

  Klimaatroute gelooft dat alle bedrijven de stap naar klimaatbewust ondernemen maken, wanneer dit een direct kostenvoordeel oplevert. En dat doet het! Door middel van de EnergieFitScan brengt Klimaatroute in kaart waar kansen liggen voor een onderneming, particulier of sportvereniging op het gebied van energie efficiëntie. Sinds 2011 heeft Klimaatroute al ruim 10.000 klanten geholpen bij de implementatie van slimme maatregelen, om het energieverbruik terug te dringen. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk het korte filmpje of vraag direct kosteloos de EnergieFitScan aan.  


 • Energiewacht West
 • Energiewacht West

  Energiewacht West is op 1 juli 2019 ontstaan als dochteronderneming van Energiewacht in de provincie Groningen, en een aantal overnames in de regio Rotterdam. Energiewacht West heeft de lokale kennis, kunde en mentaliteit, maar ook een landelijke dekking én betrouwbare voorgeschiedenis. Sinds 1 juli 2020 is Energiewacht West een zelfstandig servicepartner van Essent in de regio West-Nederland.
  Advies en informatie
  Telefoon: 088 – 555 3250
  E-mail via: www.energiewachtwest.nl/contact
  Website:  www.energiewachtwest.nl

  Bezoekadres
  Vareseweg 31-39
  3047 AT Rotterdam