Persoonlijk energie- advies aan de deur

Energiecontract aanvragen Essent

Persoonlijk advies aan de deur

Wil je graag persoonlijk advies voordat je een stroom- en gascontract afsluit? Dat kan gewoon bij jou thuis. Onze deur aan deur klantadviseurs trekken van maandag tot en met zaterdag door Nederland om advies te geven over een stroom- en gascontract dat past bij jouw situatie én portemonnee. Zij nemen de tijd om alles goed uit te leggen en beantwoorden al je vragen. Je herkent onze klantadviseurs aan hun Essent kleding en ze kunnen zich natuurlijk altijd identificeren.

Al onze adviseurs zijn bovendien gecertificeerd bij DMCC met betrekking tot toepassen wet- en regelgeving.

Zo werkt het

  • Stap 1: Thuis energieadvies op maat

  • Stap 2: Een passend energiepakket voor jouw persoonlijke situatie

  • Stap 3: Uitleg over de verschillende onderdelen van je jaarafrekening

  • Stap 4: Uitleg over de ‘kleine letters’ van je huidige contract

  • Stap 5: Bespaartips, hoe kun jij energie besparen?

Verkopers aan het woord

Harm over energieadvies

Wat ons motiveert is dat we mensen direct kunnen helpen met hun energiesituatie. We horen vaak terug dat klanten door de uitgebreide uitleg precies weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten.

Martin over service

Doordat we allerlei mooie mensen ontmoeten, leren we elke dag iets bij. Het mooiste gevoel is: na een gesprek vertrekken en een tevreden nieuwe klant achter laten.

Werken bij Hof

Ben jij een enthousiaste verkoper of starter? Wil je gezellig werken in teamverband, goed verdienen en jezelf ontwikkelen? Dan is werken als verkoper van Essent bij HOF® de ideale baan voor jou!

Bekijk onze vacatures.

Veelgestelde vragen