Handige informatie voor bewindvoerders

Energie voor iedereen. Ook onder bewindvoering

Bij Essent willen we betaalbare en duurzame energie toegankelijk maken voor iedereen. Soms lukt het niet om een energierekening te betalen. Wij helpen graag om betaalproblemen zo snel mogelijk aan te pakken. Ook onder bewindvoering, zorgen we ervoor dat energie geleverd blijft worden.

Bewindvoerdersportal

Maak jij al gebruik van onze gratis Bewindvoerdersportal? Hierin heb je een totaal overzicht van je cliënten en kun je veel voor hen zelf regelen. Waar en wanneer je maar wil. In de Bewindvoerdersportal kun je:

  • De facturen, jaarrekeningen en het verbruik van je cliënten inzien.
  • Het betaalmoment en de betaalwijze aanpassen.
  • De persoonlijke gegevens van je cliënten aanpassen.
  • Een betalingsregeling aanvragen.
  • Het termijnbedrag wijzigen of een herberekening maken.
  • Een verhuizing doorgeven.
Man steekt oplader van telefoon in het stopcontact

Veelgestelde vragen voor bewindvoerder

Stuur ons een e-mail met daarin het aanmeldformulier en de bewijslasten. Heb je geen aanmeldformulier? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Nee. Als een instantie de betalingen overneemt is dat niet nodig.

Neem telefonisch contact met ons op. Dan sturen we je een e-mail met een link om je account te activeren.

Na het activeren van je account via e-mail, kun je je wachtwoord kiezen. Daarmee kun je inloggen in de Bewindvoerdersportal.

Geen probleem. Via ‘wachtwoord vergeten’ maak je eenvoudig een nieuw wachtwoord aan.

Bij Essent kun je via automatische incasso en handmatig betalen. Let op. Bij handmatig betalen betaal je € 2,42 per factuur aan service- en administratiekosten.

In de Bewindvoerdersportal pas je eenvoudig het betaalmoment en de betaalwijze aan. Maak je nog geen gebruik van onze portal? Neem dan contact met ons op. 

Via de Bewindvoerdersportal vraag je een betalingsregeling aan. Maak je nog geen gebruik van onze portal? Neem contact met ons op. Dan regelen we het voor je.

Staat je vraag er niet bij?

We helpen je graag. Essent heeft meer dan 2,5 miljoen klanten in Nederland. Daarom hebben we contact met bewindvoerders in het hele land. Kom je er niet uit met de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op.