nest auto-schema

Kijk eens met andere ogen

naar je huis

Daar wordt elk huis beter van

Nest Learning Thermostat™:
een cadeautje voor uw huis

De zelflerende thermostaat Nest onthoudt de temperatuur die u prettig vindt en zet zichzelf lager als u weg bent. Nest weet bovendien precies hoe lang het duurt voordat de cv het huis heeft opgewarmd, zodat deze nooit meer te lang aan staat. Zo voelt het in huis altijd comfortabel aan én bespaart u op energie.

BespaarCoach: online
bespaaradvies op maat

Om lekker te wonen betaalt u voor water, energie, internet en televisie. Maar u kunt nog aardig wat besparen. Beantwoord vijf eenvoudige vragen en ontdek waar uw bespaarkansen liggen. Zo verbetert u het wooncomfort in huis én bespaart u op uw energierekening.

nest auto-schema
nest auto-schema

Cv-ketel: gun uw huis een warm hart

Geeft u uw cv-ketel wel de aandacht die hij nodig heeft? Want uiteindelijk is het uw cv-ketel die ervoor zorgt dat u niet in de kou zit en warm kunt douchen. Samen met onze erkende regionale servicepartners vertellen we u graag meer over cv-ketels, de aanschaf, het onderhoud en garantie.

SpaarPanelen: wat zon kan doen voor uw huis

Uw dak beschermt u tegen weer en wind. Maar dat is niet alles. U kunt het namelijk ook gebruiken om stroom op te wekken, door er zonnepanelen op te leggen. Met zonnepanelen kunt u behoorlijk besparen op uw energierekening én draagt u een steentje bij aan een schoner milieu.

nest auto-schema
nest auto-schema

Isolatie: een warme deken om uw huis

Bij isolatie denkt u aan een heerlijk warme, tochtvrije woning tijdens koude wintermaanden. Maar wist u dat een goed geïsoleerde woning in de zomer ook beter koel blijft? En woningisolatie levert u ook wat op, want u bespaart tot wel 30% energie.