Handige producten voor een zorgeloze vakantie

20 juli 2015 - Of je nu gaat kamperen of verblijft in een luxe 5-sterren hotel; licht en energie zijn onmisbaar. Met deze producten zorgt Essent dat je op vakantie niet zonder komt te zitten.

BLOOM lamp

BLOOM! Snoerloze solar LED lamp
Dit strak vormgegeven, snoerloze lampje werkt op zonne-energie en is de perfecte aanvulling op je campinguitrusting. Het geeft sfeervol licht, is decoratief, maar dankzij de goede lichtopbrengst is de lamp ook geschikt om bij te lezen. Opladen is heel eenvoudig: door de lamp overdag met de voet naar boven te plaatsen, laadt de lamp via de ingebouwde zonnecel op. ’s Avonds draai je de lamp weer terug en zet hem vervolgens aan.

Informatie & bestellen

dynamo hoofdband

Dynamo hoofdlamp
Een hoofdlamp is niet alleen handig tijdens een avondje klussen, maar ook op de camping of tijdens een nachtelijke boswandeling. Je hebt voldoende licht en zicht en ook nog eens je handen vrij.
Je draait de lamp een minuutje op en vervolgens brandt -ie zo'n negentig minuten. Naast de hoofdband krijg je er ook fietsbevestiging bij.

Informatie & bestellen

wakawaka

WakaWaka: Buy one, give one
Smartphone alweer leeg? In onze webshop vind je de WakaWaka Power. Een krachtige, lichtgewicht oplader én lamp op zonne-energie. En als je een WakaWaka koopt, help je ook een Syrisch vluchtelingengezin. Want voor elke verkochte WakaWaka, wordt er ook een gedoneerd.

Informatie & bestellen

Nog meer producten om het thuis en op vakantie fijner te maken?

Bekijk alles in de Essent Shop

Meer lezen?

Terug naar alle blogs