Bespaartips
Hoe bespaar jij energie?

Besparen op energie kan heel simpel zijn. Alle kleine beetjes helpen tenslotte. Sommige tips kennen we allemaal: korter douchen en het sluiten van deuren. Maar er kan meer. Elke maand staan op het energierapport weer nieuwe tips waar je mee aan de slag kunt. Heb je slimme meters? Dan ontvang je dit rapport maandelijks. Het geeft je inzicht in je verbruik en wat dat kost.
Wil je flink besparen op je energierekening? Denk dan aan energiebesparende maatregelen zoals isolatie of zonnepanelen. We helpen je graag op weg met de gratis online huisscan. Je ziet in een paar minuten wat de mogelijkheden voor jouw huis zijn. Én wat je dat kost en oplevert!

Bespaartips

Elke maand geven we je in het energierapport een aantal bespaartips.


 

Verlaag je energiekosten met isolatie. Doe de isolatiecheck! 

Is jouw huis van voor tot achter geïsoleerd? Dan kun je flink besparen op je energierekening. Toch zijn 3 van de 4 woning in Nederland nog niet goed geïsoleerd (bron: Milieu Centraal). Dat vinden wij jammer, want isolatie is zo geregeld! Kies je voor een isolatie via Essent? Dan regelen wij alles voor je.

Besparen in de keuken met slim warm water

Je belast het milieu én je portemonnee minder als je water in de keuken slimmer en efficiënter verwarmt. Kijk goed naar het soort installatie dat je in je keuken hebt. Een ouderwetse waterkoker is bijvoorbeeld energiezuiniger dan een kokendwaterkraan en heb je een boiler? Dan scheelt het energie als je daar een tijdklok op zet en de temperatuur niet te hoog zet. Meer tips, ook over waterbesparing, vind je op de website van MilieuCentraal.

Bespaar tot € 600 per jaar met zonnepanelen

Goed nieuws! De zomer is het ideale moment om zonnepanelen te laten plaatsen. Kies je voor zonnepanelen van energiedirect.nl? Dan krijg je nu € 250 korting op de installatie. Lees meer over zonnepanelen.

Scan je huis

en ontdek snel hoe jouw woning energiezuiniger wordt

 

  • Gratis advies op maat
  • Persoonlijk contact

Meer slimme tips om energie te besparen

Bespaartips woning

Bespaartips woning

Met simpele tips bespaar je al snel. Check onze bespaartips om te besparen op energie in huis.
Bespaartips apparaten

Apparaten en licht

Hoe ga je zuiniger met je apparatuur en verlichting om? We zetten een aantal wist-je-datjes voor je op een rij.
Bespaartips licht

Bespaartips huishouden

In het huishouden kun je ook energie besparen. We geven je graag wat tips. Handig!