Ons bestuur
Dagelijkse leiding van Essent

Raad van Bestuur

CEO Essent Suzan Schakenraad

Suzan Schakenraad, CEO

Suzan Schakenraad is sinds 1 augustus 2021 Chief Executive Officer (CEO) van Essent en sinds 1 december 2019 lid van de Raad van Bestuur. Voordat Suzan CEO werd was ze Chief Commercial Officer (CCO) bij Essent. Suzan werkt sinds september 2012 bij Essent. Eerder was ze verantwoordelijk voor Controlling & Risk, sinds 2017 voor Consumer Operations, en sinds 1 december 2019 als Chief Operations Officer (COO) voor de commerciële en operationele activiteiten. Naast haar rol binnen Essent is ze bestuurder van de Vereniging Nederlandse Energie-Data Uitwisseling (NEDU) en commissaris bij sectororganisatie Energie Data Services Nederland BV (EDSN).

Stephan Segbers

Stephan Segbers, COO

Stephan Segbers zit sinds 1 oktober 2020 in de Raad van Bestuur van Essent. Hij startte als Chief Operational Officer E+. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de aansturing van onze E+ organisatie, oftewel energie gerelateerde producten en diensten en Essent Energy Infrastructure Solutions. Per 1 augustus 2021 heeft hij de bredere COO rol binnen de Raad van Bestuur. Stephan werkt sinds 2007 binnen de E.ON groep waar hij diverse functies heeft bekleed. Hij is afgestudeerd in Bedrijfskunde en heeft een MBA in Energie Management.

Christopher Börger, CFO

Christopher Börger, CFO

Christopher Börger is per 1 augustus 2021 Chief Financial Officer (CFO) bij Essent. Christopher werkt sinds 2001 bij E.ON SE. Hiervoor bekleedde hij diverse managementfuncties bij E.ON in Duitsland, Hongarije en Engeland. Hij is afgestudeerd in bedrijfskunde en heeft een MBA in Economie en Bedrijfskunde.

Raad van Commissarissen

Voorzitter: Patrick Lammers
Commissarissen: Arjen Dorland, Nadia Jakobi, Diana Custodis, Harry de Vos