Duurzame ambities

In de toekomst benutten we vooral hernieuwbare energiebronnen, gaan we hier verantwoord mee om en verminderen we drastisch onze CO2-uitstoot. Wij willen namelijk een duurzame wereld creëren. Natuurlijk hebben we nog een lange weg te gaan, maar we zijn al vastberaden op weg. In de komende jaren richten we ons op 4 maatschappelijke focusgebieden.

 • Energie efficiëntie

  Energie efficiëntie

  De manier waarop we energie gebruiken is een belangrijk onderdeel van de energietransitie. Wij zetten ons in om het energiebewustzijn bij onze klanten te vergroten om op die manier energiebesparingen te realiseren.


  > Ontdek meer
 • Betaalbaarheid energietransitie

  Betaalbaarheid energietransitie

  We realiseren ons dat energie een primaire levensbehoefte is, die voor ons allemaal beschikbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom doen we er alles aan om iedereen mee te laten doen in de transitie naar een duurzame energievoorziening.

  > Ontdek meer
 • Hernieuwbare energie

  Hernieuwbare energie

  De komende jaren gaan we de opwekking van energie uit natuurlijke bronnen uitbreiden. Het verduurzamen van onze energieproductie uit wind, zon en de introductie van nieuwe duurzame proposities zoals groen gas, staan bij ons hoog op de agenda.

  > Ontdek meer
 • Goed werkgeverschap

  Goed werkgeverschap

  Mensen staan bij ons centraal. Wij willen een goede werkgever zijn en een omgeving creëren waarin onze mensen zich op een gezonde manier kunnen ontwikkelen. Een bijdrage leveren aan verduurzaming en innovatie is wat ons gezamenlijk drijft. 

  > Ontdek meer