Onze merken
Waar je ons van kent

Merken met energie

Wij begrijpen dat elke klant andere behoeften heeft. Van aantrekkelijke energieprijzen tot energiebesparende producten en diensten om het energieverbruik te verlagen. Daarom zijn we als energiemaatschappij met meerdere merken actief in Nederland en België. Zo bedienen we uiteenlopende doelgroepen met slimme, digitale en duurzame oplossingen.

Logo Essent

Essent

Essent is de naam van onze organisatie en het hoofdmerk voor de particuliere en zakelijke markt. In Nederland zijn we marktleider in stroom en gas.

Logo Energiedirect

Energiedirect.nl

Energiedirect.nl gelooft dat het regelen van je energiezaken eenvoudiger en voordeliger kan. Online en tegen lage tarieven. Zonder poespas.

Logo Essent

Essent België

In België zijn we ook actief met Essent als retailmerk. Essent België biedt grote en kleine oplossingen die het leven comfortabeler maken van onze klanten.

Logo Powerhouse

Powerhouse

Powerhouse is de nieuwe norm in bedrijfsenergie. Ondernemers kunnen met de diensten van Powerhouse zelf direct handelen op de energiemarkt.

Vandebron

Vandebron

Vandebron brengt vraag en aanbod van goeie energie samen en biedt innovatieve toepassingen waardoor klanten slimmer met energie kunnen omgaan.