• Het is onze ambitie om dé leidende digitale energieleverancier te zijn. Wij stellen u als klant in staat controle te nemen over uw energiehuishouden met digitale producten en diensten die gemak bieden en een positieve impact hebben op uw leven. Dit zijn volgens ons dé ingrediënten die leiden tot duurzamer energieverbruik, zodat we de ingezette energietransitie samen kunnen waarmaken

 • Over Patrick Lammers

  Patrick Lammers is sinds 1 januari 2017 CEO van Essent in Nederland en heeft een krachtig track record. Zo leidde hij als CCO de commerciële activiteiten van Essent en haar merken energiedirect.nl, Powerhouse en Essent.be in de Benelux. Door zijn aansturing veroverden deze merken een stevige positie in hun markten en transformeerde Essent naar een flexibele retail organisatie. 

  Voordat hij toetrad tot de board van Essent werkte Lammers onder meer bij Shell, Univar NV, Dyson en Powerhouse. Hij is momenteel lid van de Raad van Commissarissen van de Energy Data Services Netherlands (EDSN) namens de energieleveranciers en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Stedelijk Museum ‘s- Hertogenbosch.

  innogy

  Essent is onderdeel van innogy, het grootste duurzame energiebedrijf in Europa. Patrick Lammers vertegenwoordigt als Country Chair de activiteiten van innogy richting politieke en bestuurlijke relaties in Nederland. Sinds 1 januari is hij tevens hoofd van de ‘Digital Leaders Circle’ (DLC), een innogy breed digitaal forum.

  Lees meer artikelen van Patrick Lammers

  “Ik waai met alle winden mee” 

  “Benut de kracht van de markt” 

  “Een domme display op elke slimme meter”