Patrick Lammers

“Wij bieden onze klanten dé ingrediënten die ervoor zorgen dat iedereen op zijn eigen manier mee kan doen aan de energietransitie.”

Over Patrick Lammers

Patrick Lammers is sinds 1 januari 2017 CEO van Essent in Nederland en heeft een krachtig profiel in de energiesector. Zo leidde hij als CCO de commerciële activiteiten van het bedrijf in de Benelux. Door zijn aansturing veroverde Essent een stevige positie in de markt.

Voordat hij toetrad tot het management van Essent in Nederland werkte Patrick onder meer bij Shell, Univar NV, Dyson en Powerhouse. Hij is bestuurslid bij koepelorganisatie Energie-Nederland, voorzitter van de Raad van Toezicht van het Design Museum in ‘s- Hertogenbosch en lid Raad van Commissarissen van Theater aan de Parade.

Patrick Lammers vertegenwoordigt als Country Chair de activiteiten van innogy, moederbedrijf van Essent, richting politieke en bestuurlijke relaties in Nederland. Sinds 1 januari is hij tevens hoofd van de ‘Digital Leaders Circle’ (DLC), een digitaal forum binnen de innogy group.

CV Patrick Lammers

Lees meer over Patrick Lammers in zijn curriculum vitae.