Een gaskachel brengt warmte en ouderwetse gezelligheid in huis. Wanneer de gaskachel aangaat, dan ontstaat er een typische sfeer in huis, zelfs wanneer u kiest voor een moderne gaskachel.

Open & gesloten systemen

U heeft niet per se een schoorsteen nodig om van de verwarming van een gaskachel te kunnen genieten. Met een gesloten systeem wordt het verbruikte gas via een vernuftig systeem weggevoerd. U heeft hier geen afvoer of schoorsteen voor nodig. Met een open systeem heeft u echter wel een afvoer of schoorsteen nodig. Laat u hier goed over adviseren, want het gebruik van de gaskachel als verwarming moet natuurlijk wel veilig gebeuren.

Lekker warm & gezellig

Een gaskachel als warmtebron is meestal beperkt tot een kamer in huis, namelijk de ruimte waar u de meeste tijd doorbrengt. Kies daarom voor een gaskachel in de woonkamer voor een gezellige en authentieke verwarming (zelfs in een modern jasje). Ook kan een gaskachel op pootjes de landelijke keuken een nog meer landelijk karakter geven. Met een ouderwets keteltje erop is het helemaal compleet.

Laat een gaskachel altijd aanleggen

Het is mogelijk om zelf een gaskachel aan te sluiten op het verwarmingssysteem in uw woning. Maar als u wilt dat het 100% veilig gebeurt – helemaal als het gaat om de afvoer van het verbruikte gas – laat uw gaskachel dan aanleggen door professionals. Zij kunnen u ook adviseren over energiezuinige gaskachels. Want de gezelligheid moet natuurlijk ook betaalbaar blijven.