Meer artikelen over:

Ventilatie

Om te zorgen dat u een gezonde, schone lucht in huis hebt, heeft u een goedwerkende ventilatie nodig. Deze zuigt dag en nacht de oude lucht vol stof, vocht, geurtjes en zelfs schimmels, virussen en bacteriën op, zodat u opgelucht adem kunt halen en geniet van een gezonde lucht in huis. Om de lucht zuiver te houden is het verstandig om het ventilatiesysteem geregeld te laten reinigen. De ventilatie schoonmaken is namelijk een secuur karwei.

Reinigingsploeg

Iedere zes jaar komen we daarom bij u langs om de ventilatiekanalen grondig te reinigen. Dit is een precieze en intensieve klus, waarbij eventuele opstoppingen ook uit de ventilatiekanalen verwijderd worden. U zult na een grondige reinigingsbeurt merken dat uw ventilatiesysteem het net ietsje beter doet. En dat is wel zo fijn voor de gezondheid en een vochtvrij huis.

Onderhoud

Tussen de grondige ventilatieschoonmaakbeurten door wordt er om de twee jaar onderhoud gepleegd. Hierbij wordt door ons gekeken of het systeem goed werkt, of ventilatie schoonmaken al nodig zou zijn en of de roosters die voor de kanalen zijn geplaatst aan vervanging of een schoonmaakbeurt toe zijn. Deze roosters kunt u vaak zelf met een stofzuiger of vochtig doekje zelf stofvrij maken aan de buitenkant. Onze onderhoudsmedewerkers controleren ook of de binnenkant van dit rooster toe is aan een schoonmaakbeurt. De controle en het onderhoud behoren allemaal tot onze taken, zoals deze zijn beschreven in het service- en onderhoudscontract.

 

Meer artikelen over:

Ventilatie