Infraroodpanelen

Meer wooncomfort en besparen op je energierekening

Kies voor infraroodpanelen

Infraroodpanelen is de stap naar meer wooncomfort en een lagere energierekening. Deze panelen gebruiken in tegenstelling tot normale panelen stralingswarmte, net zoals de zon. Dit zorgt voor een aangenaam gevoel in huis.

Voordelen van infraroodpanelen

De infraroodpanelen zijn energie-efficiënt en gemakkelijk te installeren. Je hebt dus meer wooncomfort, een lagere energierekening en ze zijn snel geïnstalleerd. Op elk moment de beste energie-oplossing.

  • Energie-efficiëntie: besparen op je energierekening
  • Comfortabele warmte: stralingswarmte in plaats van in de lucht
  • Eenvoudige installatie: eenvoudig aan de muur of het plafond

De infraroodpanelen van Cvtotaal

Bij Essent werken we samen met Cvtotaal om jou de beste service te bieden. Op zoek naar panelen? Ontdek dan onze infraroodpanelen bij Cvtotaal. Ze zijn niet alleen energiebesparend, maar zorgen ook voor een comfortabel en warm huis.

Cvtotaal staat garant voor topkwaliteit en de beste service. Samen helpen we jou met advies en de aankoop. Kies voor de slimme, duurzame warmteoplossing van infraroodpanelen via Cvtotaal, ondersteund door de vertrouwde service van Essent. Zo zit je er altijd warm en zorgeloos bij.

CV Totaal

Infraroodpanelen combineren met zonnepanelen?

Door het gebruik van infraroodpanelen verlaag je je gasverbruik aanzienlijk. Dit is zowel goed voor het milieu als je portemonnee.

Om de toename in stroomverbruik te compenseren, kun je investeren in zonnepanelen. Je wekt dan zelf duurzame energie op en tegelijk is het een mooie stap richting een duurzame toekomst. Bekijk direct de mogelijkheden.