Essent review

De ervaringen van onze klanten

Bekijk de Essent ervaringen

We zijn blij met onze klanten. Daarom blijven we onze producten en services verbeteren. Dit kan niet zonder de ervaringen van onze klanten. Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? We delen de Essent reviews graag met je. Handig bij de keuze voor een energieleverancier!

  • 100% groene stroom
  • Klantprogramma Thuisvoordeel
  • Eenvoudig overstappen
  • Klantoordeel: 8,1
8.1
47408 onafhankelijke beoordelingen via Klantenvertellen.nl
88% beveelt Essent aan
Klanten vertellen logo
Klanten vertellen logo
10
Zeer goed geholpen en erg vriendelijk.
Beveelt ons aan
De mevrouw die mij een nieuw contract aanbood heeft alles goed en nauwkeurig uitgelegd. Waarvan dank.
21-02-2024
Bert Groeneveld, HOOFDDORP
1
Mijn contract verlengen heeft meer hoofdbrekens gekost als nodig was
Beveelt ons aan
Ondanks dat de site door jullie toedoen vast zat geen hulp van medewerkers ontvangen ; wij als 80 jarige waren beter geholpen indien uw medewerker ons eens even terug had gebeld voor hulp. Dit valt onder de post klant vriendelijkheid. Zou ga je niet met gouden klanten (jullie uitspraak ) op leefdheid om. Marianne
20-02-2024
Marianne, Breda
9
geen poes pas, gewoon energie tegen markt prijzen
Beveelt ons aan
Degelijk bedrijf, geen prijsvechter en daarna failliet... Rekent geen terugleververgoeding voor geleverde stroom van zonnepanelen
19-02-2024
henk berends, Sebaldeburen
9
Betrouwbaar en eerlijk
Beveelt ons aan
Ik ben al sinds heel lang klant bij Essent, zowel op mijn oude adres als het huidige (sinds 2018). Essent is steeds betrouwbaar en eerlijk geweest, ook als er extra kosten of tegenvallers waren. Ik krijg bij Essent altijd wel een klant-gevoel, ze doen er moeite voor. Vandaag verlengd naar een nieuw vast contract, geen seconde over getwijfeld, ook al werd het wat duurder.
20-02-2024
Pedro, Veghel
8
Vriendelijke service
Beveelt ons aan
Vriendelijke service
20-02-2024
Rino, Hoorn
10
Uitstekendpu
Beveelt ons aan
Zeer goede kontakten gehad via de telefoon
19-02-2024
Willem, Utrecht
10
Zeer goed geholpen en erg vriendelijk.
Beveelt ons aan
De mevrouw die mij een nieuw contract aanbood heeft alles goed en nauwkeurig uitgelegd. Waarvan dank.
21-02-2024
Bert Groeneveld, HOOFDDORP
9
Betrouwbaar en eerlijk
Beveelt ons aan
Ik ben al sinds heel lang klant bij Essent, zowel op mijn oude adres als het huidige (sinds 2018). Essent is steeds betrouwbaar en eerlijk geweest, ook als er extra kosten of tegenvallers waren. Ik krijg bij Essent altijd wel een klant-gevoel, ze doen er moeite voor. Vandaag verlengd naar een nieuw vast contract, geen seconde over getwijfeld, ook al werd het wat duurder.
20-02-2024
Pedro, Veghel
1
Mijn contract verlengen heeft meer hoofdbrekens gekost als nodig was
Beveelt ons aan
Ondanks dat de site door jullie toedoen vast zat geen hulp van medewerkers ontvangen ; wij als 80 jarige waren beter geholpen indien uw medewerker ons eens even terug had gebeld voor hulp. Dit valt onder de post klant vriendelijkheid. Zou ga je niet met gouden klanten (jullie uitspraak ) op leefdheid om. Marianne
20-02-2024
Marianne, Breda
8
Vriendelijke service
Beveelt ons aan
Vriendelijke service
20-02-2024
Rino, Hoorn
9
geen poes pas, gewoon energie tegen markt prijzen
Beveelt ons aan
Degelijk bedrijf, geen prijsvechter en daarna failliet... Rekent geen terugleververgoeding voor geleverde stroom van zonnepanelen
19-02-2024
henk berends, Sebaldeburen
10
Uitstekendpu
Beveelt ons aan
Zeer goede kontakten gehad via de telefoon
19-02-2024
Willem, Utrecht

Essent review? Laat weten wat je van ons vindt!

Bij Essent vinden we de ervaringen van onze klanten belangrijk. We vinden het fijn als klanten deze met ons delen. Heb je een Essent review? Bijvoorbeeld een klacht, of ben je tevreden over ons? Geef het door! We gaan er graag mee aan de slag.

Hebben de positieve Essent ervaringen je overtuigd? Bekijk dan direct onze beste aanbieding voor jou. Zo zorgen we samen voor een fijn thuis. Welkom! En óók als je straks klant bent staan we graag voor je klaar. Met Thuisvoordeel krijg je als klant iets extra’s. Denk aan korting op je stroomtarief, leuke cadeautjes, het sparen van Air Miles of korting op Essent producten.

Echtheid klantreviews

De reviews die op onze site staan worden door klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind je op de reviewpagina van klantenvertellen.