NIEUW: VerbruiksManager+ app
al je energiezaken in de hand

Essent VerbruiksManager+ app

De afgelopen tijd hebben we keihard gewerkt aan onze nieuwe app: de VerbruiksManager+. Daarin regel je nu al je energiezaken makkelijk en snel. Even op een rijtje wat je allemaal kunt met onze VerbruiksManager+ app:

  • Op belangrijke momenten krijg je van ons een pushbericht
  • Inzicht in je verbruik, teruglevering van zonnepanelen én controle over je termijnbedrag
  • Je ziet al je gegevens en past ze makkelijk aan

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_blk_100317.png  google-play-badge.png

Verbruiksmanager+ App
Je ontvangt een seintje

Je blijft op de hoogte

Push notificaties als bijvoorbeeld je termijnbedrag niet meer aansluit op je verbruik. Of als je nieuwe jaarrekening klaarstaat.

Duurzaam met glasisolatie

Je regelt het zelf

Je past makkelijk je gegevens aan. Denk aan je e-mailadres of rekeningnummer. En je facturen en betalingen staan handig bij elkaar.

Termijncheck

Inzicht in je verbruik

In 1 oogopslag zie je je energieverbruik van maand tot maand of van jaar tot jaar. En check je of je termijnbedrag nog aansluit op je verbruik.

Je ontvangt een seintje

Je blijft op de hoogte

Vind je het fijn dat wij je met pushberichten op de hoogte houden, dan kun je dat in de app aangeven. Zo ja, dan krijg je bijvoorbeeld een seintje als je termijnbedrag niet meer aansluit op je verbruik óf als je jaarrekening klaar staat. Hartstikke handig. En wil je geen berichtjes meer ontvangen, dan zet je het eenvoudig weer uit.

Makkelijk alles zelf regelen

Je regelt het zelf

In de nieuwe VerbruiksManager+ app vind je al je persoonlijke gegevens en een overzicht van je betalingen en jaarrekeningen. Handig, want zo heb je dit altijd bij de hand. Daarnaast pas je bijvoorbeeld je e-mailadres, rekeningnummer, betaalwijze of telefoonnummer gewoon in de app aan.

Inzicht in je verbruik

Inzicht in je verbruik

In de VerbruiksManager+ app zie je van maand tot maand en van jaar tot jaar wat je hebt verbruikt aan stroom en gas. Ook kun je de TermijnCheck doen. We berekenen dan voor je of je termijnbedrag nog aansluit op je verbruik. Is dat niet het geval, dan pas je je termijnbedrag gewoon in de app aan. Zo is je jaarrekening nooit meer een verrassing. En heb je zonnepanelen, dan zie je ook de teruglevering.

De ontwikkelingen van de VerbruiksManager+ app

Het team van de VerbruiksManager+ app is elke dag bezig met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Laat je je feedback achter in de app, dan gaan we ermee aan de slag. Wat er verder nog op de planning staat? We willen je graag inzicht in je verbruik per dag gaan geven én in de opwek van je zonnepanelen. Natuurlijk liggen er nog meer dingen op de plank, daar houden we je tegen die tijd van op de hoogte.


Download_on_the_App_Store_Badge_NL_blk_100317.png  google-play-badge.png

Veelgestelde vragen over de VerbruiksManager+ app

De oude VerbruiksManager app kun je niet opnieuw downloaden. Heb je de app al op je telefoon staan, dan kun je hem voorlopig nog blijven gebruiken. Als dit verandert, krijg je een seintje van ons.

Zeker! De VerbruiksManager+ app is in zowel de Play Store als App Store gratis te downloaden.

In onze oude app kon je alleen je termijnbedrag controleren. Hartstikke handig natuurlijk, dus dat kun je in de nieuwe app nog steeds met de TermijnCheck. De VerbruiksManager+ app is verder in alle opzichten een verbetering. Niet alleen qua gebruiksgemak en design, maar je kunt nu ook je persoonlijke gegevens aanpassen, je facturen en jaarrekeningen inzien en je krijgt pushberichten als er iets belangrijks is.

Uiteraard, in de VerbruiksManager+ app gebruik je de functionaliteit TermijnCheck om te controleren of je termijnbedrag nog aansluit op je verbruik. Is dat niet het geval, dan pas je je termijnbedrag ook gewoon in de app aan.

Ja, klopt. De VerbruiksManager+ app kun je alleen gebruiken als je klant bent van Essent. Klant worden? Dat kan! Vergelijk ons aanbod meteen.

Natuurlijk. In Mijn Essent kun je ook met de functionaliteit VerbruiksManager checken of je termijnbedrag nog aansluit op je verbruik. En pas je ook meteen je termijnbedrag aan als dat nodig is. 

Ja, als je een slimme meter hebt staat er elke maand een Verbruiksoverzicht in de app. Daarnaast ontvang je het Verbruiksoverzicht ook maandelijks per post of per mail. Heb je net een nieuwe slimme meter, dan krijg je het eerste overzicht na een maand of twee. Heb je een traditionele meter, dan krijg je het Verbruiksoverzicht als bijlage bij je jaarrekening. Wil je geen Verbruiksoverzicht meer ontvangen? Dan meld je je hier af.