#goeievraag

Wat krijg je als je meedoet
aan Thuisvoordeel?

Meld je aan voor Thuisvoordeel

Klant zijn bij Essent is een feest! Doe je mee met ons klantprogramma Thuisvoordeel, dan verrassen we je een aantal keer per jaar met iets leuks. Van cadeautjes tot flinke kortingen op onze eigen producten. Wat je precies krijgt, dát laten we nog even in het midden. Meedoen is echt zo geregeld: je vult je klantnummer in en klaar is Kees. En spaar je Air Miles, vul dan je Air Miles kaartnummer in als je je aanmeldt. Dan kun je namelijk ook altijd voor Air Miles kiezen in plaats van een cadeautje. 

Dit is Thuisvoordeel

Exclusieve kortingen

Leuke extraatjes

We sturen je een aantal keer per jaar een e-mail met daarin de keuze uit drie extraatjes. Twee leuke kleinigheidjes voor jezelf, je huis of iemand anders én Air Miles. Je kiest altijd zelf welke van de drie het wordt. Goed om te weten: de cadeautjes zijn altijd makkelijk op te halen, te bestellen of te verzilveren.  

Spaar je Air Miles?

Spaar je Air Miles?

Dat is mooi! Want als je meedoet met Thuisvoordeel en je Air Miles kaartnummer doorgeeft, krijg je altijd de keuze uit een leuk cadeautje óf gratis Air Miles. Spaar je nog geen Air Miles, maar wil je dat wel gaan doen? Vraag dan gratis een digitaal kaartnummer aan.

Korting op onze producten

Exclusieve kortingen

Via Thuisvoordeel geven we je af en toe ook flinke korting op onze producten. Bijvoorbeeld op een Philips Hue pakket. Deze kortingen gelden trouwens écht alleen voor deelnemers van Thuisvoordeel.

Al meer dan 600.000 klanten doen mee!

"Ik vind Thuisvoordeel grandioos. Zonder dat je het merkt spaar je Air Miles waarmee je zo nu en dan toch leuke dingetjes kunt doen."

"Leuk, af en toe een cadeautje. En ook 5% extra korting op mijn stroomtarief. Gebeurt niet vaak dat je zomaar iets krijgt!"

"Ik vind het super dat we als klanten gewoon zomaar iets krijgen."

Veelgestelde vragen

Wat is Thuisvoordeel?

Thuisvoordeel is hét klantprogramma van Essent. Als je klant bent bij Essent, kun je je gratis inschrijven en vanaf dan ontvang je van ons regelmatig mailtjes met leuke cadeautjes, gratis Air Miles en soms speciale kortingen op onze eigen producten. En het mooie is, je hoeft daar verder niets voor te doen. 

Hoe kan ik me aanmelden?

Met het formulier op deze pagina meld je je makkelijk aan. We hebben alleen je klantnummer nodig. Wil je ook Air Miles sparen met Thuisvoordeel, vul dan je Air Miles kaartnummer in. 

Hoe spaar ik Air Miles?

Als je meedoet met Thuisvoordeel, kun je ook heel eenvoudig Air Miles sparen. En hoe langer je klant bent, hoe meer dat er jaarlijks zijn. Vul je Air Miles kaartnummer in als je je aanmeldt. Heb je nog geen Air Miles kaart? Geen probleem. Via de website van Air Miles vraag je eenvoudig en gratis een digitaal Air Miles kaartnummer aan. Dat vul je dan vervolgens in. Wil je op een later moment je Air Miles kaartnummer toevoegen, meld je dan nog een keer aan voor Thuisvoordeel. Dit keer met je Air Miles kaartnummer.

Hoe vaak krijg ik iets van Thuisvoordeel?

Dat gaan we niet verklappen. We mailen je sowieso een keer of zes per jaar. Maar je hoeft niet bang te zijn dat we je mailbox overspoelen.

Wat voor cadeautjes kan ik verwachten?

Leuke kleinigheidjes voor jezelf of je huis óf om weg te geven. De cadeautjes zijn altijd eenvoudig op te halen of te bestellen. Daarnaast krijg je via Thuisvoordeel scherpe, exclusieve kortingen op onze eigen producten. Bijvoorbeeld op slimme verlichting.

Waarom doet Essent dit?

We zijn blij met onze klanten, dat willen we samen vieren. Zonder dat we daar iets voor terug verwachten. Een glimlach of een leuke reactie is al genoeg. En vind je het toch niks? Dan meld je je gewoon af onderaan de mail en hoor je niks meer van ons. Maar eerlijk: je wordt toch nooit slechter van gratis cadeautjes?

Hoe kan ik me afmelden?

Onderaan elke mail die we sturen heb je de mogelijkheid om je af te melden voor Thuisvoordeel. Simpelweg door aan te geven dat je deze mails niet meer wilt ontvangen. En ook als je je energiecontract opzegt bij Essent, zul je niks meer van Thuisvoordeel horen.